© Epic Games

16-årig “Fortnite”-verdensmester blev ‘swatted’ midt i en stream

Ukendte gerningsmænd havde tilkaldt politiet hjem til den 16-årige “Fortnite”-verdensmester Kyle ‘Bugha’ Giersdorf, der afbrød ham midt i et spil.

I slutningen af juli vandt den kun 16-årige Kyle ‘Bugha’ Giersdorf VM i “Fortnite” og hele tre millioner dollars.

Denne status som verdensstjerne har nu fået negative konsekvenser.

Teenageren blev nemlig swatted, skriver Kotaku.

Swatting er en trend, man har set i gaming-miljøet i nyere tid, hvor nogle tilkalder politiet og får dem til at tage hjem til en bestemt person.

Det skete midt under en stream, som man kan se i nedenstående video, hvor Giesdorfs far beder ham om at komme, fordi der står bevæbnede betjente ved deres hoveddør.

I det andet klip kan man høre Giesdorf forklare situationen til hans venner, hvor han siger: “They come in with guns, bro. They literally pulled up, holy shit.

Swatting er langt fra ufarligt. I 2017 førte “Call of Duty”-uenigheder til en swatting, hvor en person blev dræbt af politiet.

Situationen med “Fortnite”-stjernen endte dog ikke lige så katastrofalt, blandt andet fordi en af betjentene var fra området og genkendte Giesdorf.

Læs også Weekendens resultater: Dansk vinder ved “Fortnite”-VM og 16-årig mangemillionær.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login