© Sony Interactive Entertainment LLC

5 mest ventede spil til Playstation 5

Se de fem spil, som både er værd og håbe på og sandsynligvis også er på vej til Sonys Playstation 5.

Næste konsolgeneration nærmer sig, hvor Sony og Microsoft igen skal dyste om, hvem der har den bedste maskine og de bedste eksklusive titler.

De seneste rygter lyder på, at Playstation 5 vil blive lanceret i slutningen af 2020.

Dette passer også med det faktum, at Sony i år er begyndt langsomt at dele detaljer om konsollen, som at den vil understøtte ray tracing, 8K og meget hurtig loading – find alle PS5-nyhederne her.

Men en konsol er ikke meget værd uden spil, og dem har Sony en masse af. Nedenfor finder du nemlig de fem mest ventede spil, der sandsynligvis kommer til Playstation 5.

horizon zero dawn 2 / Railgun.dk

“Horizon Zero Dawn 2”

Et stort hit, som “Horizon Zero Dawn” endte med at blive med over 10 millioner solgte eksemplarer, er som regel lig med mindst en efterfølger.

Rygter om “Horizon Zero Dawn 2” blev yderligere underbygget tidligere i år under Star Wars Celebration, hvor stemmeskuespilleren Janina Gavankar inddirekte bekræfter efterfølgerens eksistens.

Da det første “Horizon Zero Dawn” udkom i starten af 2017 er det ikke usandsynligt, at Guerilla kunne have “Horizon Zero Dawn 2” klar som launch-titel, når Playstation 5 formentlig lanceres i slutningen af 2020.

 

god of war 2 ps5 ps4 efterfølger sequel / Railgun.dk

Efterfølger til “God of War”

Det er svært at forestille sig, at “God of War” ikke skulle få en efterfølger til PS5 af flere grunde.

Vi ved for det første, at Sony Santa Monica arbejder på deres næste spil, og for det andet lægger slutningen i sidste års “God of War” kraftigt op til en efterfølger.

Derudover har spillet være en kæmpe-succes og er således blevet solgt i mere end 10 millioner eksemplarer og har vundet en række Game of the Year-priser.

Spillets instruktør, Cory Barlog, har desuden hintet til en efterfølger flere gange og har blandt andet sagt, at han har idéer nok til fem efterfølgere.

Han har også forklaret, at det ikke ville tage fem år at lave en efterfølger, som det netop gjorde med “God of War”, fordi de ikke ville skulle starte fra bunden med en ny spilmotor igen.

 

spider-man 2 ps5 ps4 insomniac / Railgun.dk

“Spider-Man 2”

“Spider-Man” er endnu et spil på denne liste, der forventes at få en efterfølger, fordi det blev så stor en succes.

Der er ikke meget andet, som underbygger dette, men vi ved fra Twitter, at spillets instruktør, Bryan Intihar, arbejder på noget nyt hos Insomniac.

Samtidig er der flere ting i sidste års “Spider-Man” som lægger op til en efterfølger inklusiv Harry Osborns skæbne og muligheden for Miles Morales som en ny Spider-Man.

 

“Starfield”

Her er et spil, der rent faktisk er officielt bekræftet som værende på vej.

Det skete under Bethesdas E3-messe i 2018 med en relativt intetsigende teaser.

Alligvel er det et spil, der er værd at glæde sig til, hvis man ser bort fra Bethesda Softworks seneste titel, “Fallout 76”.

Et sci-fi-rumrejse-spil, lavet af folkene bag “Elder Scrolls” og “Fallout”-spillene, lyder hvert fald ikke dårligt.

Bethesda har endda kraftig hentydet til, at “Starfield” kommer til next-gen-konsollerne, dvs. PS5 og den næste Xbox. Dette passer også med tidslinjen, da der typisk er gået 3-4 år mellem Bethesda Softworks egne spil, og “Fallout 76” kom i november 2018.

Bagefter “Starfield” kommer som bekendt “Elder Scrolls VI”, som også kunne have været på denne liste, men det er meget usikkert, hvornår det kommer.

rocksteady playstation 5 ps5 spil arkham wonder woman superman / Railgun.dk

Rocksteadys næste spil

Det tager typisk mange år at lave et stort AAA-spil, som “Batman Arkham”-spillene har været, men Rocksteady har stadig været usædvanligt tavse omkring deres næste spil, som mange forståeligt nok glæder sig til.

“Batman Arkham Knight” udkom også tilbage i 2015, så man skulle tro, at Rocksteady snart var klar til at vise deres nye spil frem.

At udvikleren ikke har afsløret noget på nuværende tidspunkt kan dog betyde, at deres næste spil formentlig først vil være klar til den kommende konsolgeneration – og forhåbentlig i starten af den.

Der har været mange rygter og forhåbninger fra fans, om at Rocksteady skulle arbejde med nogle af Warner Bros’ andre superhelte-rettigheder så som “Superman”, “Wonder Woman”  eller “Justice League”, men intet er sikkert.

Vi fik dog bekræftet i november, at der hvert fald ikke er tale om et “Superman”-spil, og at de arbejder hårdt på spillet.

Så vi ved ikke meget, men der er umiddelbart god grund til at glæde sig, når man ser på Rocksteadys tidligere spil.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login