Activision kritiserer egne Spider-Man-spil

Rollefordelingen mellem pressen og spilproducenterne er generelt sådan, at vi (pressen) står for at skulle dissekere og kritisere deres (spilproducenterne) spil. Sådan ser Activision dog ikke på det.

I et interview udtaler Activisions direktør Bobby Kotick nemlig, at alle Spider-Man-spil, der er udkommet inden for de sidste fem år fra dem, har været dårlige.

Bobby Kotick, Activision skrev:
Our Spider-Man games have sucked for the last five years. They are bad games. They were poorly rated because they were bad games.

Hvorfor har spillene så været dårlige? Kotick mener, at det er fordi de har afveget for meget fra det, som i bund og grund gør Spider-Man specielt; det at kunne svinge sig rundt i edderkoppespind.

Bobby Kotick, Activision skrev:
It’s about web-slinging. If you don’t do web-slinging, what is the fantasy of Spider-Man?

Koticks udtalelse får imidlertid nogle spilsider rundt omkring på nettet op på mærkerne, da de mener, at det muligvis kan være et hint til, at Activision vil lave Spider-Man-spil til Microsofts Natal eller Sonys Motion Controller, der er baseret på det at svinge sig rundt i edderkoppespind.

Gravatar

#1 El_Coyote 20. jan. 2010 08:51

øøøh, jeg mener nu nok at have spillet indtil flere spiderman spil, hvor jeg svingede rundt i net imellem skyskrabere.

Det kan være jeg har drømt? :-/

At de ikke har været 10/10 spil er så en anden ting, men jeg syntes da at der var i hvert fald ét af dem jeg prøvede der ikke var ringe.
fnord!
Gravatar

#2 AlienDarkmind 20. jan. 2010 10:14

Siger han jo lige efter filmen er skrottet:P Så er de jo tvunget til at lave lidt bedre kvalitet da de ikke kan sælge på en film.. Uanset hvad Bobby siger, så kan jeg ikek tage ham seriøst, han er en klaphat af proposioner..
"So they sent a helpless child to kill me. Well I'm not going out without a fight!" - Bender /furturama
Gravatar

#3 krainert 20. jan. 2010 13:22

Er det bare mig, eller er en selvkritisk udtalelse fra en virksomhed et obligatorisk træk før annonceringen af et redundant "hovsa"-remake?
Gravatar

#4 RMJdk 20. jan. 2010 13:55

Det er en skam så mange af disse brands bliver misbrugt og ødelagt. Et godt spiderman spil kunne virkelig være fedt. eller et fedt Hulk spil. Eller hvad med et fedt Terminator spil.

Men nej de brands bliver bare malked med middel mådige spil :( det er trist. Altid rart hvis Activision i det mindste selv kan se det. Og at de ikke bare snakker for at snakke.
Gravatar

#5 Silver Mane 20. jan. 2010 18:48

Når han siger webslinging, kan jeg godt forstille mig hvad der menes. Mange af de seneste spil, har ikke haft 100% freeform slinging. Det spil fra den første film, havde relativt begrænsede baner, hvor du dog kunne styre meget frit, bare ikke ned på fortovet, hvis jeg husker rigtig. PC udgaven til 2'eren, stank dog som ind i helvedet. Det var en helt anden oplevelse på playstation 2 udgaven, hvor der bogstaveligt talt var en hel by man kunne svinge i som det lyster, fra fortovet til toppen af de højeste bygninger, (og lidt til, hvis man er dygtig :)) og kæft man kunne få fat på. Det er en lidt lignende process der skete med det nye Ironman spil. Konsol udgaven var fin (Sådan relativt set), pc udgaven; staaaaaaank. Fik også kun 32 på Metacritic, så det siger næsten det hele.

#Lidt mere prøcist ontopic: De er sgu lidt underlige ved Activision, må bare håbe de får lægehjælp, eller hvad der nu skal til

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login