Newz.dk abonnement

Slip for reklamerne på newz.dk ved at oprette en bruger og tegne et abonnement.
Replay Games

Al Lowe vil Kickstarte Leisure Suit Larry-remake

Via Kickstarter -

Kickstarter-bølger fortsætter ufortrøddent, da endnu en af fortidens store navne melder sig under crowdfunding-fanen i forsøget på at genoplive en nostalgisk franchise.

Denne gang er det scoretroldens Larry Laffers tur til at blive genoplivet, da Al Lowe nu forsøger at gå Kickstarter-vejen for at få lavet det remake af Leisure Suit Larry in the Land of the Lounge Lizards, der tidligere har været på tale.

Det er Al Lowe og andre Sierra Online-veteraner, der med studiet Replay Games håber på at kunne samle støtte til en værdi af $500,000, hvorefter arbejdet med remaket af det første point-and-click-adventure om den uheldige charmør kan påbegyndes.

Hvis projektet når målet inden for Kickstarter-tidsgrænsen, kan man forvente en DRM-fri pc-udgave, men bliver der samlet ekstra ind, håber holdet på at kunne udvide spillet til tablets og smartphones såvel som at kunne kræse lidt ekstra for lydsiden.

Du kan læse mere om projektet på dets Kickstarter-side og se Al Lowes præsentation nedenfor.

[video]5827[/video]

Gå til bund
Gravatar

#1 Coma 3. apr. 2012 10:20

super bare det ikke bliver som det sidste, det var fanme dårligt.
Gravatar

#2 Hekatombe 3. apr. 2012 10:24

#1, Du har set at det er et remake af det første spil, så jeg ville gætte på at det ligner meget det første spil i form af humor og puzzles :)

Det er så også værd at sige, at Al Lowe har ikke været med til at udvikle de sidste 2 Larry spil.
Redigeret
Gravatar

#3 Adagio 3. apr. 2012 11:50

Har glædet mig til det her siden Al Lowe nævnte det første gang for et stykke tid siden, dejligt med nogle remakes af gode gamle klassikere :)

Håber ikke det ender på samme måde som sidste spil Al Lowe havde fingre i. Spillet så spændende ud, men det blev aldrig til noget :(
Gravatar

#4 eviscerator 3. apr. 2012 12:38

Hvorfor et remake? Alt i dag er remakes. Det ville da være langt federe med et nyt spil, specielt fordi der allerede er remakes af de første 5 spil..
Gravatar

#5 Kaltoft 3. apr. 2012 12:50

take my monny :)

bare man havede de 10000$ kunne være nice men må nøjes med mindre :D
WUUP
Gravatar

#6 HerrMansen 3. apr. 2012 12:53

eviscerator (4) skrev:
Hvorfor et remake? Alt i dag er remakes. Det ville da være langt federe med et nyt spil, specielt fordi der allerede er remakes af de første 5 spil..


Måske fordi at de sidste titler i Leisure Suit serien har været horrible. Et HD remake af de tidligere er også en del billige at lave.
This is my opinion. There are many like it, but this one is mine... http://www.knowyournewz.dk
Gravatar

#7 Zoltanox 3. apr. 2012 13:25

Det kan da kun blive fedt med et remake af en klassiker som leisure suit larry.

De nye titler var som Herrmansen skrev, decideret afskyelige der var ikke meget "point and click" over dem.

Jeg vil da i hvertfald godt donere lidt cash til dette projekt :-)
Gravatar

#8 dr-agony 3. apr. 2012 13:25

det første larry var da ikke point and click,

man skulle da skrive open door, put on comdom osv.
Gravatar

#9 eviscerator 3. apr. 2012 14:51

#6 Grunden til jeg skriver som jeg gør er egentlig at jeg er enig med dig. Leisure Suit Larry 7 var det sidste spil Al Lower var med til at lave. De to efterfølgende spil var rigtig nok forfærdelige. Det er derfor jeg tænker at et nyt Larry spil ville være i orden da Lowe ville være med til at lave det.
Gravatar

#10 Zalon 6. apr. 2012 18:15

eviscerator (4) skrev:
Hvorfor et remake? Alt i dag er remakes. Det ville da være langt federe med et nyt spil, specielt fordi der allerede er remakes af de første 5 spil..

Det er kun det første som har en remake, og den er fra 91 med 5'erens engine.

Syns det lyder rigtig fedt med et Larry spil fra Al Lowe, når de har fået engine, grafik osv på plads. Så er der jo god chance for at vi får et nyt spil i serien efter 1'eren har fået sin remake.
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login