© D3 Go!

“Alien: Isolation”-efterfølger på vej til mobilen

Det rygtede “Alien: Blackout” er virkeligt. Det er nok bare ikke det spil, som mange havde håbet på.

Der var meget, som tydede på, at et nyt “Alien”-spil ville blive afsløret ved The Game Awards i december med undertitlen “Blackout”. Det skete ikke dengang, men nu ved vi, hvad “Alien: Blackout” er.

Eurogamer skriver, at “Alien Blackout” er et spil til iPhones og Android-enheder, hvor hovedpersonen fra “Alien: Isolation”, Amanda Ripley, optræder.

Det lyder som om, at spillets gameplay er ret tæt på “Alien: Isolation”, da man skal udforske en rumstation, imens man skal undgå den berygtede Xenomorph. Men i mobilspillet har man også et mandskab, som man skal beskytte og muligvis ofre medlemmer fra.

“Alien Blackout” bliver udviklet af finske Rival Games, der tidligere har lavet stealth-tegneserie-spillet “Thief of Thieves” til PC og Xbox One.

“Alien Blackout” udkommer ‘snart’, og du kan læse mere på spillets hjemmeside her.

alien blackout screenshot / Railgun.dk

alien blackout screenshot / Railgun.dk

alien blackout screenshot / Railgun.dk

Gravatar

#1 Lowice 8. jan. 2019 09:24

Det var da godt nok en trist nyhed. Igen handler det kun om at tjene penge og ikke at lave en godt spil. Det bliver sikker fyldt med ting du skal købe for at kunne nyde spillet.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login