Alien: Isolation er bagt i fortiden

Det kan godt være, at Alien: Isolation byder på en science fiction-historie sat i fremtiden, men det betyder ikke, at vi skal regne med den vildeste innovative teknologi.

Fra The Creative Assemblys side har der nemlig været fokus på en historie i fremtiden, der er bagt i fortiden. Det er stilen fra den klassiske Alien-film, der har inspireret den gamle stil med CRT-skærme og masser af tryk-knapper, og
netop dette fortæller nogle af holdets udviklere nærmere om i deres seneste udviklervideo, som du kan se nedenfor.

Alien: Isolation bliver udviklet til pc, PS3, PS4, Xbox 360 og Xbox One med henblik på udgivelse den 7. oktober.


Gravatar

#1 Skipper 21. apr. 2014 15:16

Jeg synes egentlig det virker ok - at tage en lidt old school approach... For mig virker det egentlig ikke så urealistisk?

Selvom det selvfølgelig er i fremtiden, synes jeg at det virker reelt nok, at bruge teknologi, i rummet, som måske er lidt klodset, men også mere robust?
--------------
Skipper
--------------
Gravatar

#2 Hylle 21. apr. 2014 16:38

Jeg skal da prøve det, men jeg kan ikke hypes mere end den sidste trailer for 4 måneder siden... Gearbox viste smukt hvordan et spil kan hypes op :)
Gravatar

#3 Jack Slater 21. apr. 2014 17:24

Apropos den første Alien film, så har CRT-skærmene osv. altid virket mere realistisk på mig end de SCI-film hvor alle skærme er tynde, gennemsigtige og touch baserede.
Gravatar

#4 HenrikH 22. apr. 2014 07:13

#3: Egentlig ville det virke endnu mere realistisk hvis de brugte rugged bærbare, eller andet der har et internt batteri der kan holde det kørende i et stykke tid, selv uden netforsyning....

Men hey, rumfilm ville være ret kedelige hvis man satte ingeniører til at designe tingene som de ville, hvis det skulle virke i virkeligheden :-P

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login