© Gearbox Software

Anmeldelserne er ude til “Borderlands 3”

Anmelderne er glade for “Borderlands 3” trods lidt innovation i spillet.

De første anmeldelser er blevet frigivet til et af september måneds største spil, “Borderlands 3”.

De er generelt positive, men hvis ikke man var glad for de tidligere spil i serien, er der ikke meget nyt til at overtale en.

“Borderlands 3” beskrives som en kærlighedserklæring til forrige “Borderlands”-spil og har derfor beholdt meget af samme humor og gameplay-stil samtidig med, at der er rigeligt med velkendte ansigter.

Blandt de positive ting er de nye omgivelser, som lægger op til forskellige spillestile, de fire nye hovedkarakterer, der er dejligt varierede med hver deres skill tree, og ikke mindst de mange nye våben, der nu kan bruges på mere end en måde.

Blandt de negative ting nævnes enkelte ensformige boss-kampe og generelt manglende nytænkning i forhold til de andre spil i serien.

US Gamer: 4/5

Destructoid: 9/10

PC Gamer: 63/100

Game Informer: 8/10

ShackNews: 9/10

Gamespot: 8/10

“Borderlands 3” kommer til PC (via Epic Games Store), PS4 og Xbox One den 13. september.

Læs også “Borderlands 3” vises frem i ny guide-trailer.

Gravatar

#1 Lowice 11. sep. 2019 05:05

Tror lige jeg venter på nogle brugere anmeldelser for alt viser at man ikke kan stole på anmeldelser fra dem i lister og andre for den sags skyld

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login