© Insomniac Games

Anmelderne: Det er fantastisk at svinge sig i “Spider-Man”

“Spider-Man” er snart ude og anmelderne er enige om en ting: Svinge-systemet er fantastisk sjovt.

Anmelderne af “Spider-Man” er blevet frigivet og der er generelt ros, men intet roses mere end svinge-mekanikken i spillet.

Selvom der også er noglelunde enighed om, at noget af side-indholdet kan blive ensformigt, så er der heller ikke tvivl om, at “Spider-Man” er noget helt specielt:

Insomniac har skabt en overlegen Spider-Man-oplevelse, som efterlader et varigt indtryk, der får en til længes efter bare en svinge-tur mere rundt i New York City, selv efter rulleteksterne er kørt forbi,” skriver Gamespot og giver 9 ud af 10.

Game Informer er endnu mere glade for PS4-spillet. De giver 9,5 ud af 10 og roser både svinge-mekanikken, kampsystemet og historien:

Styringen bemyndiger en med det samme med troen om, at du kan gøre nærmest hvad som helst som Spider-Man. At svinge sig er flydende og kampen er en intens workout.”

IGN er kun lidt mindre entusiastiske med scoren 8,7 ud af 10:

Ud over et par mærkelige tempo-problemer, som kortvarigt tog mig ud af oplevelsen af at være en superhelt, og en verden med valgfri missioner, der ikke altid lever op til hovedhistoriens tyngde, så har Insomniac leveret en ‘Spider-Man’-historie, som både overraskede og begejstrede mig, koblet med gameplay, der fik mig til at føle som Spider-Man hvert et skridt på vejen.

Alle Playstation 4-ejere har muligheden for at svinge sig rundt som Spider-Man, når spillet udkommer på fredag den 7. september.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login