© NetherRealm

Anmelderne: “Mortal Kombat 11” er det bedste i serien trods mikrotransaktioner

De første anmeldelser af “Mortal Kombat 11” er overvejende positive, selvom spillets mikrotransaktioner trækker ned.

“Mortal Kombat” er en af de mest kendte kampspil-serier i verden og nu er der et nyt spil i serien ude, og flere af anmelderne kalder spillet for det bedste i serien.

De roser det dybe kampsystem, den absurde, men fede story-mode, de nye interessante karakterer og endda spillets velfungerende tutorials.

Der er dog ting, som trækker ned ved “Mortal Kombat 11”.

De mange kostumer og andre ting til spillets karakterer vindes i de såkaldte ‘Towers of Time’, som giver dig mulighed for daglige nye udfordringer, hvor banen er ændret – ofte til modstanderens fordel.

Udfordringerne kan være, at du spiller mod to fjender, eller at der er missiler efter dig, som gør din skærm sort. De føles ofte unfair og den eneste måde at bekæmpe disse udfordringer er igennem spillets ‘Konsumables’, som man tilfældigt får fra loot box-agtige kister ved at bruge ‘Koins’ i spillets Krypt.

Spillets digitale butik er endnu ikke åben, så det vides ikke, om disse kister kan købes med rigtige penge, eller om det kun vil være kosmetiske ting, der kan købes med rigtige penge, som NetherRealm tidligere har lovet.

IGN giver 9 ud af 10.

Gamespot har givet en midlertidig score på 8 ud af 10.

Metro GameCentral og Gamereactor giver også begge 8 ud af 10.

“Mortal Kombat 11” er ude i dag til PC, Xbox One, PS4 og Nintendo Switch.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login