© EA / Respawn

“Apex Legends” er nået 50 millioner spillere på den første måned

Succes-historien fortsætter. “Apex Legends” har nu nået 50 millioner spillere på én måned.

Respawn-chefen Vince Zampella har afsløret på Twitter, at mere end 50 millioner spillere har haft fat i “Apex Legends” på spillets første måned.

Det tog tre døgn for “Apex Legends” at nå 10 millioner spillere og efter den første uge, var der 25 millioner spillere, og det tal er altså blevet fordoblet siden.

Det afslører Zampella med en sjov video, der også viser en masse andre statistikker. For eksempel er der blevet aktiveret 1,23 milliarder ultimates og 170 millioner spillere er blevet respawnet midt i kampen.

Videoen laver også sjov med den upopulære shotgun Mozambique, som ingen vil have. Den viser, hvad der nærmest må være et af de få dokumenterede kills med våbnet.

Det tog ‘Battle Royale’-rivalen “Fortnite” cirka fire måneder at nå op på 45 millioner spillere, men spil-sensationen er siden nået op på over 200 millioner spillere, der dog inkluderer mobil-spillere i modsætning til “Apex Legends” – læs mere her.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login