© EA / Respawn

“Apex Legends”-skabere vil gøre noget ved mus- og tastatur-spillere på konsoller

Respawn tolererer ikke, at “Apex Legends”-spillere bruger mus og og tastatur på konsoller og arbejder på måder at opfange det på.

Det er betydeligt nemmere at få headshots i skydespil som “Apex Legends”, hvis man bruger mus og tastatur i stedet for en almindelig controller, og netop det er der mange, som gør på Playstation 4 og Xbox One.

Denne fordel vil Respawn gerne have gjort noget ved, skriver udvikleren på den tilhørende subreddit til “Apex Legends”.

De tolererer det ikke, og det er i øjeblikket i gang med at teste internt efter måder, hvorpå man kan opfange spillere som bruger mus- og tastatur på konsoller.

Microsoft tilføjede understøttelse af mus og tastatur på Xbox One i november til de spil, hvor udvikleren ønsker det.

Dette er nemt at opfange, og hvis det var de eneste, som brugte mus- og tastatur, ville man bare kunne gruppere spillere efter, hvad de brugte til at spille med.

Som Polygon gør opmærksom på, så findes der dog såkaldte XIM-adaptere.

De er lavet til at hjælpe spillere, som har brug for andre måder at styre spil på end almindelige controllere af forskellige årsager.

Men problemet er, at de også bliver misbrugt af spillere, der ønsker en fordel i spil som “Apex Legends”, fordi disse adaptere snyder konsollen til at tro, at eksempelvis en mus og et tastatur er en almindelig controller.

Dette års “Call of Duty: Modern Warfare” vil have crossplay mellem konsoller og PC, der netop vil gruppere spillere efter deres kontrol-enhed – læs mere her.

Det er dog uklart, om Activision og Infinity Ward har taget højde for ting som XIM-adaptere.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login