© Erebus LLC

Apocalypse Now – som spil

I 1979 ramte Francis Ford Coppolas film ‘Apocalypse Now’ biograferne med en dyster og tankevækkende historie om en deserteret oberst, som den amerikanske hær ønsker fjernet.

Nu ønsker et hold spiludviklere at fortælle krigsfilmens rædsler som computerspil. Hvis holdets Kickstarterkampagne når sit mål på 900.000 dollars, fortsættes arbejdet på et first-person-spil, der fokuserer på krigens rædsler, overlevelse og de psykologiske valg – alt sammen med elementer fra rollespil. Det bliver ikke et “Call of Duty i Vietnam”.

I stedet skal man nærmere forestille sig Fallout New Vegas på syre i Vietnam – lyder det fra udviklerne, der netop tidligere har arbejdet på New Vegas.

https://youtu.be/-ziu2ubqZr4

Kickstarter-kampagnen slutter om 14 dage, og spillet skulle blive færdigt oktober 2020.

Gravatar

#1 Chucara 10. feb. 2017 21:06

Kommer ikke til at ske. De er på $171k ud af $900k efter over halvdelen af tiden.

De har ikke været gode til at skabe hype omkring idet - især taget i betragtningen, at de har Fancis Ford Coppola inde over.
Newz.dk: Hvor alle er eksperter indenfor alt.
Gravatar

#2 modgaard 11. feb. 2017 06:44

#1 enig. Jeg synes også, de bruger for meget plads på at komme med direkte referencer fra filmen i stedet for at vise selve spillet - som de hævder at have masser af indhold i allerede (godt nok på et eller andet prototypeniveau).

Det lyder ellers som en fed idé.
https://newz.dk
Gravatar

#3 Hive 12. feb. 2017 15:47

Vi har allerede et sprituelt Apocalypse Now spil i form af Spec Ops: The Line. Det er præcist de samer temaer og det samme præmis. I øvrigt et forrygende spil.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login