App Store indeholder nu mere end 6.200 spil

Det har vist sig ret så populært at udvikle spil til Apples populære mobiltelefon iPhone og dens tilsvarende iPod-udgave iPod Touch. På nuværende tidspunkt kan App Store ifølge analysefirmaet Mobclix byde på næsten 6.200 spil.

Ud af disse 6.200 spil er der omkring 1.500 spil, der frit kan hentes og spilles, mens resten koster et mindre beløb for at få adgang til. Blandt alle disse titler er de populæreste spil primært de små hurtige spil, der kan gøre bus- eller togturen lidt mere underholdende.

Det er specielt puzzle-genren, der udgør en stor del af udbudet på App Store med sine godt 18 % af alle tilgængelige spil, mens arcade- og actionspil følger efter med hver deres 11 %.

Til trods for at Apple kæmper for at få et større og mere prominent marked inden for iPhone- og iTouch-spil, så er det dog stadig begrænset, hvor mange af de mere kendte udviklere, der er hoppet med på vognen, da spørgsmålet om, hvorvidt Apples maskiner er en ordentlig spilplatform, stadig florerer i spilindustrien.

Der er ingen tvivl om, at Apples produkter har hardwaren til at byde på meget af det, vi ser på PSP’en og Nintendo DS’en, men gør det iPhonen/iTouchen til en god spilplatform i sig selv?

Gravatar

#1 angrysurmøgstodderasshole 9. mar. 2009 16:46

og mere end 6100 DÅRLIGE spil.
Min samling af AGFA-bånd får din mor til at savle!
Gravatar

#2 gensplejs 10. mar. 2009 08:35

angrysurmøgstodderasshole (1) skrev:
og mere end 6100 DÅRLIGE spil.

Sad but true :-(
//Hvorfor? Tjooo fordi jeg kan.
Gravatar

#3 Skak2000 10. mar. 2009 13:40

Ved slutningen af året runder de nok 100.000 spil!

#1 Med så mange dårlige spil, kan det skade mere end gavner. Det vil kunne give folk en dårlig oplevelse af at spille på den.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login