© Apple

Apple har udgivet deres første spil i 11 år

Apples første spil i mere end et årti er “Warren Buffett’s Paper Wizard” til iPhones.

Apple-chefen Tim Cook dukkede for nyligt op ved et årligt møde for selskabet Berkshire Hathaway, hvor han jokede med, at selskabets chef, Warren Buffet, kunne have et iPhone-spil, hvor han skulle kaste aviser ud til folk.

Warren Buffet er nu den tredje rigeste mand i verden, men da han var barn tjente han penge ved at levere aviser, hvilket Cook jokede med.

Men det var ikke bare en joke, fordi Apple har nu udgivet “Warren Buffett’s Paper Wizard” til iPhones, skriver MacRumors.

Her skal man, ligesom i Atari-spillet “Paperboy” fra 1980, levere aviser, men i stedet for en ung dreng, spiller man som milliardæren Warren Buffet.

Der står på App Store, at Wildlife Designs har udviklet det, men det er tydeligt, at Apple står bag spillet, da der blandt andet står “Copyright 2019 Apple” på spillets hovedmenu.

Det er første spil, som Apple står bag, siden 2008, hvor selskabet lavede en iPhone-version af iPod-spillet “Texas Hold’em”.

Dette betyder formentlig ikke, at Apple er på vej til at begynde at udgive en masse spil, men selskabet er langt fra uinteresseret i det interaktive medie. Apple Arcade kommer nemlig senere i år, hvor man kan abonnerer på nye og eksklusive spil til Mac, iPhone og iPad – læs mere her.

Gravatar

#1 jespersen.thomas 7. maj 2019 17:20

Det er da humor! Jeg så på et tidspunkt en dokumentar om Warren Buffet og han er vist gode venner med Bill Gates. De spiller skak sammen :)

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login