Apple på vej med Wii-lignende konsol?

Apple har med deres iPhone og iPod Touch så småt sat benene på spilmarkedet, men endnu har firmaet ikke lanceret en decideret spillemaskine. Det bliver der muligvis lavet om på i nær fremtid; et nyt patent afslører nemlig, at Apple måske har en hjemmekonsol i tankerne.

Det nye patent viser, at Apple arbejder på en controller meget lig den til Nintendo Wii. Controlleren er dog forbedret på et punkt, der gør den overlegen i forhold til Wii-controlleren. Teknologien i Apple-controlleren gør det nemlig muligt at skelne mellem lys og de infarøde signaler, maskinen bruger, hvilket sætter maskinen ud over de problemer, Wii har med at kende forskel på lys og IR.

Vi mangler endnu en officiel bekræftelse fra Apple selv, men flere og flere ting indikerer, at Apple planlægger indtrædelse på endnu et nyt marked for computergiganten.

Gravatar

#1 SiniSael 11. nov. 2008 09:41

ej super så kan Ps3 endelig komme ned i en hæderlig pris siden at Apple's konsol nok kommer til at koste over 5.000 kr. på grund af den gode design og iTunes...Og så er det den lille udgave som lige kan trække 8 bit Supah Apple bros. :D
There is a thin line between brilliance and madness, and mine is on a diet!
Gravatar

#2 slartie 11. nov. 2008 10:00

Hvis Apple vil lave en konsol, så skal de nok have spilproducenterne til at skrue noget mere fantastisk end Super Monkey Ball og Spore sammen inden det bliver en succes.

Pris? Tjah, folk smider jo alligevel (tilsyneladende) gladeligt de 5000 efter en PS3, så hvorfor ikke smide det samme efter endnu en konsol der uden tvivl skal præstere lidt af et mirakel for at hamle op med de andre på markedet.

Det kan være Mac Mini's skæbne endelig er kendt.
Gravatar

#3 AcidCrow 11. nov. 2008 10:03

Er det ikke en lidt forhastet konklusion. Kan det ikke tænkes at produktet bare er en fjerbetjening i stil med B&O eller Sony, som begge har lavet noget bevægelses gejl, i stedet for at skulle trykke på knapper. ..
Apple vinder jo indpas på computermarkedet, men økonomien som det kræver at skulle udvikle og sælge en spillekonsol er jo enorm. Selve maskinerne sælges med kæmpe tab som skal kunne tjenes ind på spil siden, og lets face it. Der har Apple indtil videre ikke brugt deres ressourcer og energi.

Det er nok bare en ny smart remote til deres AppleTV eller noget i den stil.
Gravatar

#4 AenimA 11. nov. 2008 10:25

Jeg tvivler stærkt på at Apple er på vej ind i konsolmarkedet. Det ville, pt., være en for stor mundfuld for firmaet, der skal være parat til en langsigtet investering af flere milliarder.

De har et stærkt brand, men ikke indenfor gaming. Så det ville ikke være et perfekt match, der vil kunne skabe en synergi effekt IMO.
Gravatar

#5 ktg 11. nov. 2008 10:27

På den anden side... Wii blev, så vidt jeg husker, ikke solgt med tab fra starten. Og Nintendo har jo udtalt at deres næste generations konsol også vil følge samme idé, med spiloplevelsen, i stedet for ydeævne. Det kunne da godt tænkes at de har noget at byde på der.
Ud over det, så tvivler jeg egentlig på at Apple vil gå ind på konsolmarkedet for geeky gamere, når deres kundesegment hidtil har været de mere yffede :)

I bedste fald tror jeg det bliver noget i stil med DS'en eller PSP'en, som jo har været ekstremt populær, specielt i Asien. De er jo lidt på vej i den retning med iPhonen og deres iPod Touch, eller hvad den nu hedder.
kudos til newz, som har valgt at fjerne mit avatar og give mig en pink diller igen :/
Gravatar

#6 NeoNmaN 11. nov. 2008 10:27

#1) du tror selv på at Apple levere bluray? og hvis de gør tror du så du kan få en consol til under 10k? ;0) se alle deres andre ting.

men jo det bliver spænde, mest fordi at Apple nok for første gang skal lave et produkt de ikke selve bestemmer prisen på.
When you go Mac, you never go BACK!
Gravatar

#7 vulpus 11. nov. 2008 10:30

Jeg tror de kommer med noget lign...
Kan huske der var en historie på macrumors om et patent på et headset med LEDs og her forleden dag tog de patent på noget virtual reality gear.
happy entries & even happier exits!
Gravatar

#8 Zaiathon 11. nov. 2008 10:36

hehe en PS3 med apple-priser ville jo koste 14999,- og så kun supporte "Apple-Ray" skiver..
Gravatar

#9 hvedehapser2 11. nov. 2008 11:03

Nu er det jo ikke apples første konsol, de har forsøgt sig før.
http://en.wikipedia.org/wiki/Bandai_Pippin

Men tvivler nu alligevel på de kommer med en decideret konsol igen.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login