© RFRSH Entertainment

Astralis dykker længere ned på verdensranglisten

Astralis er helt nede på fjerdepladsen på verdensranglisten, men er klar til at kæmpe sig op igen senere i dag.

Det er ikke lang tid siden, at Astralis besad førstepladsen på HLTV’s CS-verdensrangliste og havde gjort det i historisk lang tid – læs om den rekord her.

I starten af juni røg de så ned på andenpladsen, og nu fortsætter nedturen, da de danske stjerner er røget ned på en fjerdeplads og er blevet overhalet af finske ENCE og franske Vitality.

Det sker blandt andet efter et skuffende nederlag mod den nuværende nummer 1, Liquid, i kvartfinalen i ESL Pro League i forrige weekend.

Men Astralis er klar til at klatre opad rangstigen igen ved denne uges ESL One-turnering i Köln, skriver holdet på Twitter.

Her er de allerede sikret en kvartfinale, men kan spille sig direkte ind i semifinalen med en sejr senere i dag over svenske NiP.

Den kamp bliver spillet klokken 19:00 i dag og kan ses nedenfor. Taberen går videre til kvartfinalen og vinderen går, som nævnt, direkte i semifinalen.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login