© Astralis / Twitter

Astralis får nye ejere og nyt søsterhold

RFRSH Entertainment har solgt Astralis, og de nye ejere introducerer et nyt søsterhold senere i år.

Astralis er for nyligt blevet solgt. De tidligere ejere fra RFRSH Entertaintment vil i stedet fokusere på deres Blast Pro Series-turneringer.

I stedet vil det danske hold blive en del af en ny ejerkreds med navnet Astralis Group, skriver DR.

Nikolaj Nyholm, der var direktør hos RFRSH Entertainment, skifter job til at være direktør hos Astralis Group. Kommunikationsdirektøren i RFRSH, Steen Laursen, og sportsdirektøren, Kasper Hvidt, fortsætter også i de samme roller i Astralis Group.

Søsterholdet Origen, der spiller “League of Legends”, bliver også en del af Astralis Group.

Men TV2 Sport skriver, at Astralis er på vej til at få et søsterhold mere.

Det hold kommer hverken til at spille “Counter-Strike” eller “League of Legends”, men et helt tredje spil, som endnu ikke er blevet afsløret.

Det bliver dog ikke “Fortnite” forklarer Nikolaj Nyholm:

For os vil det altid være vigtigt, at det, vi går ind i, er noget, som vi også tror på er her om 30 eller 40 år. Jeg tror ikke, at vi helt føler, at Fortnite er dér endnu.

Holdet vil blive præsenteret senere i år og ifølge direktøren, kommer Astralis Group til at annoncere nogle af verdens bedste spillere inden for spillet.

Læs også Astralis skal spille League of Legends mod søsterholdet Origen.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login