© RFRSH Entertainment

Astralis klar til Blast Pro Series Madrid med nyt twist på formattet

Programmet til Blast Pro Series Madrid er blevet afsløret og for første gang, får et lokalt hold mulighed for at kvalificere sig til turneringen.

Ved sidste Blast Pro Series-turnering i Miami sluttede Astralis’ sejrsstime, og danskerne nåede ikke engang i finalen. I stedet dystede Liquid og FaZe om det store trofæ, som sidstnævnte endte med at vinde.

Nu er det snart revanchetid, og turneringsplanen til næste Blast Pro Series er blevet afsløret.

Denne gang vil det foregå i Madrid og for første gang, vil det være muligt for et lokalt hold at dyste med i turneringen.

Movistar Riders og Vodafone Giants skyder således turneringen i gang med en BO3-kamp om at være med i den rigtige Blast Pro-turnering mod Cloud9, ENCE, Navi, NiP og Astralis.

I fremtidige Blast Pro Series-turneringer vil det igen være muligt for lokale hold at kæmpe sig til en plads i turneringen, så de lokale CS-fans altid vil have mulighed for at se et af deres hold i aktion.

Turneringen starter fredag d. 10. maj, og programmet kan findes herunder.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login