© FACEIT TV / Twitch

Astralis videre til Major uden North – LOL-finaler afgjort

Weekedens Esport: Astralis kæmper sig videre fra kvalifikationskampe i London uden North. De to LOL-finaler blev afgjort med to danske spillere videre.

I League of Legends vandt Team Liquid overlegent over Cloud9, der ellers havde to danskere med, imens de to andre danskere og resten af holdet fra Fnatic tog sejren over Schalke 04 i den europæiske LOL-finale.

På CS-fronten har Astralis kvalificeret sig til hovedspillet i denne uges FACEIT Major. North var ikke så heldige og røg ud med et nederlag til Vega Squadron.

I den nordamerikanske League of Legends Championship Series vandt Team Liquid overlegent finalen over de to danskere ‘Jensen’, ‘Svenskeren’ og resten af holdet fra Cloud 9. Afsluttende runde kan ses via YouTube her.

I den europæiske LOL-finale startede Schalke 04 med en sejr, men derefter vandt Fnatic og de to danskere ‘Broxah’ og ‘Caps’ tre gange i træk, hvilket altså skaffede dem sejren. Den afgørende runde kan ses på YouTube her.

Både Liquid og Fnatic var allerede kvalificeret til LOL World Championship, der starter den 1. oktober i Sydkorea.

I CS skulle både danske North og Astralis spille afgørende kampe i weekenden i FACEIT 2018 Main Qualifier for at kvalificere sig til FACEIT Majoren, der starter denne uge.

Ovenpå deres første store turneringssejr – over Astralis endda – så endte North med at tabe deres afgørende kamp mod Vega Squadron.

De tabte begge maps, de spillede – først 8-16 og derefter lidt tættere med 13-16. Nederlags-runden og resten af kampen kan ses på Twitch her.

Det danske hold Astralis, der stadig er nummer et på verdensranglisten, endte med tre sejrer og et nederlag, hvor de fik den tredje sejr, da de vandt overlegent 16-3 over russiske Spirit.

Derfor er Astralis videre fra kvalifikationen til den såkaldte ‘New Legends Stage’ i den kommende FACEIT Major, der starter på onsdag.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login