© Railgun

Astralis vinder anden runde stort i CS-Major: Én sejr fra kvartfinale

Astralis vandt stort over Vega Squadron og er nu en sejr fra kvartfinalen.

Danskerne fra Astralis har vundet deres anden kamp i gruppespillet i den måske største CS-turnering i verden. Det betyder, at de nu kun er én sejr fra at komme videre til kvartfinalerne i næste uge.

Første kamp blev en tæt en mod verdens nummer to, NaVi, men Astralis endte med at blive sejrherre. Denne anden kamp blev knap så tæt, da Astralis til eftermiddag endte med at vinde 16-4 over russiske Vega Squadron – igen på Inferno-mappet.

I denne kamp endte Nicolai ‘device’ Reedtz som den bedste af danskerne med en score på 22 kills og 5 deaths. Derudover afsluttede han kampen i sidste runde ved overlegent at fragge tre fra det andet hold, hvilket kan ses via Twitch her.

Med to sejrer mangler de kun én sejr mere for at kvalificere sig til kvartfinalerne, der bliver spillet den 20. og 21. september.

Da turneringen foregår med Swiss format ryger man videre med tre sejrer og man ryger først ud efter tre nederlag. Formatet betyder også, at Astralis i morgen skal spille tredje runde mod et andet hold, der også har vundet deres to første kampe.

Vi ved først i aften, når alle holdene har spillet anden runde, hvem som Astralis skal møde i morgen. Disse kampe i anden runde og Astralis’ kamp i morgen kan ses på Twitch-kanalen herunder.

Se livevideo fra FACEIT TV på www.twitch.tv

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login