© Square Enix

“Avengers” kan foregå i samme verden som Insomniacs “Spider-Man”

Crystal Dynamics udelukker ikke, at deres kommende “Avengers”-spil foregår i samme univers som sidste års “Spider-Man” fra Insomniac. 

Natten til tirsdag afslørede “Tomb Raider”-udvikleren Crystal Dynamics og Square Enix endelig deres “Avengers”-spil – læs mere her.

I denne første trailer fejrer Marvel-heltene åbningen af et nyt hovedkvarter på vestkysten, hvilket kunne antyde, at der er et hovedkvarter på østkysten – hvor Peter Parkers Spider-Man som bekendt holder til.

Det kunne få en til at tro, at “Marvel’s Avengers”, som er spillets officielle titel, foregår i samme univers som Insomiacs populære spil fra sidste år med titlen “Marvel’s Spider-Man”.

Netop det spørgsmål stillede Gameinformer til Crystal Dynamics-chefen Scot Amos, og han udelukker hvert fald ikke noget:

Jeg vil sige, at vi er alle Marvel. Når vi taler om universer eller flere jordkloder eller noget i den stil, det er faktisk noget som Marvel er meget – de holder os ærlige, lad os sige det sådan.“.

I stedet for direkte at svarer peger Amos hen mod Marvel Games-chefen Bill Rosemann, der har styr på Marvels spil som helhed:

Bill Roseman hos Marvel, hans job er at sikre sig, at alle disse verdener spiller godt sammen. Det vi eksplicit siger er, at det her er ‘Marvel’s Avengers’, det her er vores verden. Det er, hvad vi vil fokusere på. Det er det, som vi vil tale om i dag.

Det kunne altså godt lyde, som om, at der er større planer for et fælles univers i stil med det, som Marvel har gjort med deres MCU-film.

Dette passer også godt sammen med Crystal Dynamics planer om løbende at tilføje nye Marvel-helte og baner til “Avengers”, hvor man f.eks. godt kunne forestille sig, at Spider-Man en dag svingede sig ind i spillet.

Der er mindst et Marvel-spil yderligere på vej, nemlig “Marvel’s Iron Man VR” til Playstation VR, der i teorien også kunne være en del af et fælles spil-univers.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login