© Bethesda

Bag-gate: Bethesda erstatter tasker i “Fallout 76 Collector’s Edition”

Den sag, som nogle har døbt ‘Bag-gate’, fortsætter. Nu vil Bethesda gøre sure fans glade ved at erstatte taskerne i “Fallout 76 Collector’s Edition”.

Bethesda blev for nyligt anklaget for falsk reklame i forhold til deres dyre “Fallout 76 Collector’s Edition”, som indeholdt en nylontaske og ikke den finere lærred-taske, der ellers blev vist på billeder – læs mere her.

For at gøre det godt igen tilbød de indledningsvis 500 Atoms i spillet – svarende til fem euro. Nu tilbyder de i stedet at erstatte den nylon-taske, man har fået, med den lærred-taske, som blev lovet i reklamematerialet.

Som der står nedenfor, så kan man besøge dette link inden den 31. januar og anmode om at få en erstatning, hvorefter man vil få den nye taske, når den er klar.

“Fallout 76” er generelt kommet hårdt fra start med dårlige anmeldelser og fans, der er er sure over, at de ikke kan få pengene tilbage for spillet.

Gravatar

#1 modgaard 5. dec. 2018 12:16

Et lidt for sent tiltag ift. deres første "vi er klar over problemet og har ingen planer om at gøre noget ved det".
https://newz.dk

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login