© EA DICE

“Battlefield 5”-trailer viser nye modes i næste store opdatering: Inkluderer co-op og Rush

Andet DLC-kapitel med navnet “Lightning Strikes” rammer snart “Battlefield 5” og inkluderer flere nye og velkendte modes.

Tilbage i december kom det første gratis DLC-kapitel til “Battlefield 5” – dog med lidt tekniske problemer. Nu kommer kapitel 2: “Lightning Strikes” snart, teaser en vild, ny trailer.

Der vil løbende blive tilføjet indhold sammen med opdateringen, og den første af de nye modes er Squad Conquest, der er en mindre og mere intens udgave af den almindelige Conquest-mode, hvor man spiller otte mod otte i stedet for 32 mod 32.

I februar får vi en co-op-mode med navnet Combined Arms, og herefter vender den klassiske “Battlefield”-mode, Rush, tilbage.

Flere nye våben bliver også tilføjet inklusiv en ny submachine gun med navnet Zk-383, en semi-automatisk riffel med navnet Modele 1944 og maskingeværet M1922 MMG.

Traileren teaser også det næste DLC-kapitel, “Trial By Fire”, der medbringer den længe ventede ‘Battle Royale’-mode Firestorm – læs mere her.

Dette andet DLC-kapitel starter den 17. januar og kører indtil marts. Læs mere om den første opdatering på EA’s hjemmeside her.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login