© Bethesda

Bethesda undskylder: Fans sure over falsk reklame for “Fallout 76 Collector’s Edition”

Bethesda undskylder nu, efter at fans anklager dem for falsk reklame. “Fallout 76 Collector’s Edition” havde nemlig en nylon-taske i stedet for en af lærred, som lovet.

Hvis man køber den dyre ‘Collectors Edition’ af “Fallout 76” får man blandt andet et kort over verdenen, en Power Armor-hjelm i fuld størrelse og en taske i lærred – eller det troede mange hvert fald, at de gjorde.

Uden at sige noget om det, har Bethesda nemlig udskiftet lærred-tasken med en af nylon. Det fik nogle fans til at klage, men et svar fra Bethesda gjorde imidlertid udviklerens sag værre.

I et svar, som en midlertidig ansat hos Bethesda har givet, skrives der, at tasken på billedet var en prototype, der var for dyr at lave, og at de ikke har tænkt sig at gøre noget ved problemet.

Dette svar undskylder den officielle “Fallout”-twitterkonto for, samtidig med at de skriver, at grunden til taske-udskiftningen var manglende materialer.

Som yderligere undskyldning har Bethesda desuden valgt at give 500 Atoms, der er spillets in-game-valuta, til alle dem, der er påvirket af problemet.

Alt dette sker kort tid efter, at Bethesda også bliver kritiseret for ikke at ville give penge tilbage for “Fallout 76” på grund af de mange fejl i spillet – læs mere her.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login