© RFRSH Entertainment

Blast Pro-turneringen i Royal Arena bliver uden North: NaVi er sidste hold

Der bliver ikke nogle danske opgør ved Blast Pro-turneringen i Royal Arena, hvor Astralis i stedet skal op imod NaVi.

Seks hold skal dyste ved Royal i Arena i København i starten af november. Fem af dem blev allerede afsløret i august, og nu er det sidste hold fundet – nemlig NaVi, hvilket betyder, at danske North ikke vender tilbage, som de gjorde sidste år.

RFRSH Entertainment står bag turneringen, ligesom at de repræsenterer Astralis, og de fortæller, at der ikke er tale om et fravalg af verdens nummer otte, North, skriver TV2 Sport.

De mener, at deres lineup vil give international genlyd, når man både har verdens nummer et i Astralis og nu også verdens nummer to i NaVi, der tilmed også for nyligt har spillet imod hinanden i en Major-finale, der for øvrigt slog flere seerrekorder.

De seks hold, der skal dyste med i Blast Pro Series-turneringen i Royal Arena, er således Astralis, NaVi, svenske NiP, internationale FaZe Clan, der er nummer seks på verdensranglisten, amerikanske Cloud9 og brazillianske MIBR, der er verdens nummer fem.

MIBR vandt sidste års Blast Pro Series i Royal Arena over Astralis under navnet SK Gaming, men Astralis fik for nyligt payback ved Blast Pro Series i Istanbul, som de danske stjerner vandt – læs mere her.

Blast Pro Series bliver vist på TV2 Zulu den 2. og 3. november.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login