Blizzard: Lad være med at købe guld i WoW

Det er ikke noget nyt at Blizzard ikke ønsker at folk køber guld i World of Warcraft, men de gentager nu, at de stadig holder et vågent øje med de såkaldte “wow gold sellers” og at deres moderatorer arbejder i døgndrift, på at finde ud af hvor de gør det fra og vil stoppe dem.

En anden bekymring, er stigningen af tilfælde hvor folk for stjålet alt hvad de har på deres WoW-konto, fordi det er lykkedes at få fat i login-oplysninger fra uforsigtige brugere. De der sælger guld, har fundet ud af, at den hurtigste måde at få guld, er ved at snyde andre. Man vil derfor slå to fluer med et smæk, hvis der ikke var noget marked for at købe guld.

Blizzard skrev:
What many people don’t realize when buying gold is the large impact it has on the game economy, and also how the companies selling gold obtain it… We regularly track the source of the gold these companies sell, and find that an alarmingly high amount comes from hacked accounts.

Gravatar

#1 Palnatoke 25. feb. 2008 15:41

Desvaerre er der for mange der falder for fristelsen for lidt lette penge...
og saa er de jo i bund og grund ligeglad med at der sidder en person og tjener penge, paa at stjaele fra andre brugere...

personligt syntes jeg de skulle banne dem der koeber guld, og hvis muligt dem der saelger det...
selvom jeg ikke aner hvordan de vil spore dem :S

og saa luk dog de 10 dages trials, saa man ikke behoever hoere paa en eller anden tosse der reklamere for en guld hjemmeside i hver by...
Jeg bruger ikke æøå. Saa er det sagt...
Gravatar

#2 fennec 25. feb. 2008 15:54

Det kan da virkelig ikke være så svært at spore...

De kan jo bare gå på nette og søge efter sælgere. Købe det mindste beløb også spore hvem der solgte det. Dernæst kan de tjekke hvem denne bruger ellers har solgt til og fået guld fra. Evt også tjekke IP'en og se om andre spiller fra samme sted, og så se hvad de har fortaget sig af trades.

Dem der har købe guld skal bannes en måned og havde frataget alle deres items og penge, så de skal begynde forfra (men stadig det lvl de var). Der skal desuden lukkes for modtagelse af items og penge via mail og trade i yderlige 6 måneder og AH kan de kun sætte vare på auktion til 300% vendor salgs pris.

Desuden synes jeg også man skal fremstille personen og dennes guild og venner (på alle figure selvfølgelig)
1. Personen skal typelig påføres "Gold buyer" på alle figure i hele perioden (6 måneder). Man kunne evt modificere figurens udseene.
2. Guilds som bare en af hans/hendes figuere er medlem af skal påføres "Guild of gold buyers" en måned medmindre personen mliver kicked. Efter kick skal teksten hænge i en uge som "Former guild of gold buyers".
3. Personer som har ham/hende på vennelisten skal påføres "Friend with a gold buyer" en måned. Denne besked skal igen hænge en uge efter kick som "Former.."
4. Personer som gruppere med ham/hende skal påføres "Grouped with a gold buyer" i 3 timer efter disband.

Der skal selvfølgelig være en advarsel inden man gruppere, inviter til guild eller påfører sin venneliste.

#1
De skal bare forhindre trials accounts i at kunne chatte. Lige som de heller ikke trade.
Its all fun and games until someone looses an eye. Then its fun and games with no depth perception.
Gravatar

#3 Borg[One] 25. feb. 2008 16:23

#2 de kan indføre offentlig skafot, hvor sælgerne bliver ført op, og halshugget eller hængt til morskab for andre brugere.

En henrettelse er naturligvis lig med sletning af bruger + inventory.
www.linkfighter.com - Fight for your right to be assimilated into the web
Gravatar

#4 Gregers 25. feb. 2008 16:48

Hey mand, eller lade være med at spille dette spil. Det ville hjælpe på så mange af hverdagens små problemer :)
Gravatar

#5 smiley 25. feb. 2008 17:18

Der er i øvrigt en langt mere sikker måde at "købe" guld på.
Køb et gamecard (60 dages spilletid) og sælg det til spillere for guld.

At "købe" guld er en moralsk beslutning man må tage op med sig selv, der er rigelig med argumenter for at gøre det, og at lade være.

Folk kan være så anale og latterlige i lige netop det her emne, og så pisse højmoralske at det er lige til at brække sig over.
De samme mennesker ser typisk ikke noget galt i at gå/cykle/køre over for rødt, uden lygter eller andet småulovligt, men det foregår trods alt i den virkelige verden.
At skrive en bil analogi er at indrømme man har tabt.
Både fordi det ikke giver mening og fordi man ikke har nogen fantasi.
Gravatar

#6 Ksn 25. feb. 2008 17:40

Det tog mig 14 dage at farme 3k gold... gennemsnitsfarm tid pr dag var ca 1-2 time. Jeg tror ikke folk ved hvor nemt det egentlig er at farme :)
Gravatar

#7 AxezCore 25. feb. 2008 21:00

#2
Hvorfor stoppe ved spillet, lad os føre det over i den virkelige verden, hvis du har sat ved siden af en dømt pædofil i bussen skal du have et stempel i panden der siger du er pædofili sympatiker, så kan du lære at omgåes folk med lidt omhu.

Jeg er ikke tilhænger af goldbuyers men kan på visse punkter godt følge deres tankegang. Vil man f.eks gerne have epic flying mount skal man farme guld i lang tid og det bliver sq lidt kedeligt i længden specielt hvis man har mere end 1 lvl 70. For slet ikke at komme ind på hvad man må smide på repairs/elixirs/enchants osv hvis man er raider.
Wisdom comes at the cost of youth.
-AxezCore
Gravatar

#8 icebreaker 26. feb. 2008 01:34

Jeg er en person er køber guld nu har jeg sagt det.

Hvorfor spørger i ?

Lad os lave et lille regnestykke.

#6 siger at han brugte 14x2 timer max = 28 timer (max)

Jeg bruger 3 timer reallife arbejde = 3k guld

Nu kan jeg bruge 25 timer på at raide istedet for at spilde tid på at farme de samme monstre igen og igen.

Jeg undskylder mange gange til dem der får deres account stjålen men blizzard har jeg sku ikke til meget overfor.

De tager penge for namechange.

De tager penge for serverchange.

Deres subscribtion er en af de dyreste.

Det er fis at overhovdet holde med dem siden den eneste grund til at de er vrede er at de mister 25 timer grinding på mig. som betyder mere sjov til mig, mindre penge i deres pung.

Men ja jeg indrømmer der er en grim side til denne historie det er fks. bots i AV som jeg nok er med til at sponsorer med mit "gold buying"

Som sagt gjorde jeg det kun 1 gang for at få epic flying mount.
Gravatar

#9 AlienDarkmind 26. feb. 2008 08:08

Gad vide hvorfor blizzard har så ondt i R*ven over at nogler farmer gulld (kan godt se det med at accounts bliver stjålet).. Men Blizzard har fandeme så mange penge at de knap kan tælle dem at det ikke burde bekymre dem..

Jeg er en af dem der ikke har noget til ovres for blizzard med de priser de kommer med.. ALT hos dem koster penge, selv deltagelsen af en af det der pvp event... Andre firmaer havde lavet det som en service for deres kunder..

Håber bare de får øjnende op på et tidspunkt og laver deres strategi om, det kunne jo også sagtens være at folk der købte guld ville holde op hvis de holdt vendor priserne i spillet lidt nede!! helt ærligt, 5k guld for en skide fugl der kan flyve hurtigt.. der forstår jeg sku godt dem der køber guld!!
"So they sent a helpless child to kill me. Well I'm not going out without a fight!" - Bender /furturama
Gravatar

#10 Wollabille 26. feb. 2008 08:24

jeg må erkende jeg føler med de folk der gerne vil have 5-6000 guld til et epic flying mount hurtigt. For det er fandeme røv kedeligt og sidder X antal timer og lave det samme og det samme igen og igen. Hvad end det er man farmer efter.

Jeg er tilgengæld MEGET harm over at spillere får stjålet deres konto. Ja ok det måske en smule dobbelt moralsk. Men så tænker jeg well blizzard kan jo bare give dig dine ting igen. (efter en undersøgelse selvf.)
Men hvor det går over min forstand er at når en spiller bliver bestjålet så må det sgu da bare være og genskabe spilleren. De har vel en backup! Jeg har venner der har oplevet det. Og det var ikke alt de fik igen.
Gravatar

#11 fennec 26. feb. 2008 08:26

#7
Epic flying mount er ikke nødvendig for at spille spilet. Jeg spiller selv wow og er pt lvl 64. Jeg har aldrig købt guld, jeg har aldrig "worked AH", men jeg har alligevel 500G pt. Jeg har endag valgt at blive Eng (lvl 350 lige nu), som nok er den dyerste profession i spillet, da man overhoved ikke kan tjene på den. Jeg har ihvertfald ikke tjent så meget som 1G endnu på den. Jeg har 100% riding mount så den udgift har jeg også haft.

Jeg tjente nok omkring 100G igår bare på at queste. Får omkring 3G pr quest + 3-6G fra item fra de quests + almindelige drop mens jeg questede og de blev solgt til vendor. Jeg er fuldt overbevist om at jeg har langt over 1000G når jeg engang når lvl 70.

Og din sammenligning med den virkelig verden kan jeg overhoved ikke følge. Mit eks bliver folk advaret om personen inden de godkender at gruppere med ham. Fordi de tilfældigvis står ved siden af ham i AH giver dem ikke noget "mærke". Så jeg kan ikke se hvordan du får det til at blive til at man sidder ved siden af en pedo i en bus...

Desuden er dette et spil og ikke den virkelige verden. Her gør det ikke noget at man bliver dræbt et par gange. Hvis pædofile havde et mærke i panden ville de blive slået/sparket/spyttet på hver eneste dag. Evt også dræbt. Derfor kan man indføre restriktioner i spil som man aldrig kunne i den virkelige verden.

Det kunne jo også være at potions og enchancs ikke var så dyre hvis inflationen fra gold farmers ikke var til stede...
Its all fun and games until someone looses an eye. Then its fun and games with no depth perception.
Gravatar

#12 Mr. Ed 26. feb. 2008 08:29

Hold nu op, 5000g er sgu da nemt at skaffe. Jeg har ikke mindre end tre epic flying mounts, to på en server og et på en anden server. Og nej jeg har ikke brugt nævneværdig tid på at farme penge, ud over at queste en del. Alt andet er, i min verden, dårlige undskyldninger for at købe guld. Her kan i så være enige eller uenige, men jeg gider ikke svare på ligegyldige flames.

Jeg tvivler stærkt på at det er deres økonomi der er det store issue i forbindelse med gold-buyers osv. Men derimod selve gameplayet for de ærlige spillere, jo flere der køber guld jo dyrere bliver tingene på f.eks. AH og jo sværere er det at få fat på items til "fair" priser.

En anden ting er at de er forpligtet til at beskytte deres ejendom. Hvad enten man vil det eller ej, så ejer Blizzard hvert eneste stykke guld sølv og kobber i WoW og hvis de ikke beskytter sig selv og deres ejendom, så skal der nok være nogen love der ligepludselig gør at det ikke længere er deres ejendom, eller noget i den stil og så går det helt galt kan jeg forestille mig.

Det koster at skifte navn.. joh, hvis det var gratis, så kunne jeg sagtens forestille mig en explosion af ninja-looting.. "jeg nupper lige de her 7 epics, og så en hurtig name-change"
Gravatar

#13 fennec 26. feb. 2008 08:49

#10
Tror ikke du skal forvente at de har ret meget backup. Hvorfor skulle de det?? Hvis en server går ned ved de det med det samme, og det kan være fuldstændig lige meget hvad folk havde af lvl og udstyr for en måned siden. Jeg kan nemt forstille mig at de kun tager fuld backup hver onsdag (under servervedligeholdelse), men jeg tror kun de gemmer dem indtil næste onsdag. Dernæst tager de kun en difference 1-2 gange om dagen, hvis de overhoved gøre det. Kunne være derfor dine venner ikke fik alt tilbage. Alt hvad de havde tjent fra onsdag til de mistede det, kunne blizzard ikke se.

Kunne dog forstille mig at de føre speciel log over alle trades og mails.
Its all fun and games until someone looses an eye. Then its fun and games with no depth perception.
Gravatar

#14 AxezCore 26. feb. 2008 12:35

#11
Det var mest for at illustrere at din ide måske er en smule overkill, selvom det er et spil er der ingen grund til at dømme uskyldige fordi de tilfældigvis er i guild eller gruppe med en der ikke er så fin i kanten, de skal ikke stå til ansvar for hvad en anden laver med deres wow account.

Jeg har selv 3, næsten 4 lvl 70 men har kun epic flying mount på den ene af dem, den anden har bygget en engineering flyver og jeg har endnu ikke haft råd til alm. flying mount på den sidste. Selvom jeg sagtens kunne farme mig til det i løbet af et par dage vælger jeg at bruge tiden på noget der er sjovere for farming er for kedeligt, det er et valg jeg har truffet og det har jeg det fint med, derfor går jeg ikke ud og køber guld. Men derfor er det alligevel latterligt det skal være så dyrt. Hvorfor kan man ikke lade sine gamle mounts gå i arv til sine andre chars istedet for bare at delete dem, man kan jo heller ikke sælge dem igen.

Hvor mange af dem der tuder over gold buyers bruger selv tid på at spille på AH, opkøber ting billigt for at sælge dem dyrt? de er mindst lige så skadelige økonomien som goldbyers er. Det er jo umuligt for en nystartet at købe gear på AH når lvl 30 green items står til 20g bare fordi folk der spiller alts op har råd til at betale for dem.
Wisdom comes at the cost of youth.
-AxezCore
Gravatar

#15 fennec 26. feb. 2008 15:42

#14
Ved ikke hvilken server du spiller på, men lvl 30 green står mellem 0,5-6G på Sylvanas. lvl 60 items stå omkring 4-9G.

Og jeg ser ikke noget galt i at straffe venner af gold buyers. Og at der står "Former..." foran ville jeg netop tage som et rigtig godt tegn, da det så beviser at de netop ikke støtter farmers. Ingen guild i spillet vil have "Gold buyer" påklistret sig. Derved er jeg ret overbevist om at problemet klare sig selv, da ingen tør købe guld, da de så ikke kan være med i nogen guild.
Its all fun and games until someone looses an eye. Then its fun and games with no depth perception.
Gravatar

#16 AxezCore 26. feb. 2008 16:29

#15
Jeg er på Neptulon, og da jeg forleden skulle have noget lvl 40 plate armor til min pala lå priserne generelt mellem 15-20g for greens og 50+ for blues.

Ligegyldig hvordan du vender den vil det aldrig ifølge min retfærdigheds sans være rimeligt at dømme nogen for andre menneskers forbrydelser, det er da så forkert som noget kan være. Tror heller ikke på Blizzard ville gå ind for sådan noget. Jeg er i en Guild med 150+ unique accounts og der er nok rimeligt stor sandsynlighed for at en af dem har købt guld, men det skal absolut ikke ramme resten af guilden. Går ud fra du selv er i en guild, og det er nok også sandsynligt at en af dine guildmates har købt guld, vil du så finde dig i at rende rundt med sådan tag?
Wisdom comes at the cost of youth.
-AxezCore
Gravatar

#17 Woller 27. feb. 2008 10:35

#13
De har en log, som bliver opdatere flere gange om dagen, over alt der kommer igennem AH, som bliver gemt i minimum 4 uger. Med mail mener jeg ikke den bliver gemt i mere end 1 - 2 uger.
Gravatar

#18 Mukke 27. feb. 2008 19:33

12 skrev:
Jeg tvivler stærkt på at det er deres økonomi der er det store issue i forbindelse med gold-buyers osv. Men derimod selve gameplayet for de ærlige spillere, jo flere der køber guld jo dyrere bliver tingene på f.eks. AH og jo sværere er det at få fat på items til "fair" priser.


Det du lige præcis beskriver er netop økonomien. Med økonomi menes der ikke Blizard's økonomi (som ganske givet har det fint), men ingame økonomi: At folk skal grinde x timer for at købe udstyr y, er som oftest et resultat af at y er blevet væsentligt dyrere end oprindeligt, fordi nogle skyder genvej.

Det kan altid diskuteres hvor stor en effekt det har (i sidste ende er folks holdning her nok mere baseret på "religion" end facts), men sammenhængen er simpel.

Personligt har jeg aldrig købt ingame penge i noget mmorpg, men jeg har intet imod folk der gør det.
Verden er fuld af idioter.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login