Borderlands 3 er endnu ikke under udvikling

Efter den enorme succes med det originale Borderlands fra 2009, tog det ikke længe for udviklerne fra Gearbox om at komme i gang med Borderlands 2, der udkom lidt under tre år senere i 2012. Gearbox kan dog nu bekræfte, at det samme ikke kommer til at være tilfældet med Borderlands 3.

Udmeldingen kommer fra Gearbox’ direktør og medstifter, Randy Pitchford, der udtaler, at studiet slet ikke arbejder på Borderlands 3 endnu.

Pitchford forsikrer dog fans om, at studiet bestemt har tænkt sig at lave spillet – bare ikke endnu. Et tredje spil vil nemlig ikke blot skulle være “mere Borderlands”, men derimod et gevaldigt skridt fremad for franchisen, og det vil de gerne vente lidt med at gå i gang med, mens de arbejder på andre projekter i mellemtiden.

Randy Pitchford, Gearbox Software skrev:
When you think of what Borderlands 3 should be, it should be massive. It should be bigger and better than Borderlands 2. It should carry forward the story. It’s probably crazy multiplatform, depending on timing. It would have to be a next-gen game and a current-gen game, if it was coming at any time in the reasonably near future.

Mens vi kan se langt efter Borderlands 3, så skal vi dog ikke nødvendigvis se langt efter mere Borderlands-relateret indhold. Udover Telltale Games’ spin-off-titel Tales From The Borderlands kan Pitchford bekræfte, at Gearbox også arbejder på noget nyt i Borderlands-universet, som han dog endnu ikke vil afsløre.

Gravatar

#1 blancholm 15. feb. 2014 19:03

det er helt ok jeg tro 3 bliver noget helt nyt grafik håber jeg
Gravatar

#2 RMJ 15. feb. 2014 23:05

Det her styrker lidt rygterne om at de rent faktisk arbejder på et nyt Duke Nukem spil i fps genren, og nej snakker ikke om det nye twin stick shooter fra Interceptor software.

Bliver spændene, hvis de ellers har lært noget, folk vil have Duke Fucking Nukem 3D med ny grafik, hvor det er mere åbent, kan bære alle de våben man vil, også ellers bare action, lidt humor men ellers seriøst.
Gravatar

#3 Scorpion 15. feb. 2014 23:49

blancholm (1) skrev:
det er helt ok jeg tro 3 bliver noget helt nyt grafik håber jeg


Det ville virkelig være synd hvis det skulle ske, så ville Borderlands bare se ud som alle andre shooters og midste det godt og vel eneste der gør spillet specielt. Battlefield 5 kunne lige så godt blive med tegneseriegrafik så. Det holder jo ikke en meter. :P
Gravatar

#4 Chucara 16. feb. 2014 00:11

#3: Det eneste, er gør Borderlands specielt er cell-shading? Ahh.. Hvad med humoren, historien, levelling systemet, de random våben/gear, 4 player coop.. Ja, jeg kunne blive ved. Synes egentlig det er et ret friskt pust i en lidt ensartet genre.
Newz.dk: Hvor alle er eksperter indenfor alt.
Gravatar

#5 Nakzul 16. feb. 2014 11:46

#4

Det er rigtigt nok, at Borderlands har mange andre features, der også skiller sig ud fra genren, men der er ingen diskussion om at cell-shading stilen er Borderlands største kendetegn.
Gravatar

#6 Hængerøven 16. feb. 2014 18:59

Det hedder cel shadin i fucking retards!

Ej, skulle lige google det for at se hvad i snakkede om, og jeg vil give Nakzul ret.

Personligt vil jeg ikke spille borderlands hvis de skifter væk fra den stil, og jeg tror ikke de ville kunne afbillede våbenes effekter ligeså "fedt"
Pewbe + Hængerøven 4 eva !
Gravatar

#7 Chewy 17. feb. 2014 00:54

@ #6
Det hedder cel shadin i fucking retards!

Jeg troede at det hed cel shading....
"Don't play games with me. Don't ever ever think you are capable of that.
I'm the Doctor.."
Gravatar

#8 er4qer 18. feb. 2014 10:52

I tager alle fejl, Borderlands bruger ikke Cel Shading :)
I bliver snydt, da cel shading også har den kendte sorte outline.
Gearbox selv har ikke et egentlig navn til grafikstilen, som dog minder om cel shading.
Gravatar

#9 Hængerøven 18. feb. 2014 19:02

Chewy (7) skrev:
Jeg troede at det hed cel shading


Det er okay, du er tilgivet!
Pewbe + Hængerøven 4 eva !

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login