© Activision Blizzard

“Call of Duty: Black Ops 4” har nu loot boxes

Fire måneder efter udgivelsen har Activision tilføjet loot boxes til “Call of Duty: Black Ops 4”.

Blackjack’s Reserves er åbnet. Det betyder, at du nu kan købe loot boxes i “Call of Duty: Black Ops 4” med den seneste opdatering.

Det skriver Eurogamer.

De hedder Reserve Crates og de koster 200 Cod Points pr. styk, hvilket svarer til 15 kroner.

De indeholder tre kosmetiske ting som våben-skins, kostumer og lignende, men der er også ‘signature weapons’, der giver 25 procent bonus i XP.

Dette har ikke været en populær beslutning blandt fans, fordi de har indflydelse på spillets gameplay, og det grænser til at være ‘pay-to-win’.

Disse loot boxes viser heller ikke sandsynligheder som “Apex Legends” og “FIFA” gør. De kan også indeholde duplicates – det vil sige, at man kan få de samme ting igen.

Fans er generelt utilfredse med tilføjelsen af loot boxes i et spil, der langt fra er gratis.

Ikke nok med at spillet koster penge til at starte med, så skal man også give 369 kroner for et ‘Black Ops Pass’ for at få adgang til de nye baner, og samtidig har spillet også en version af de ‘battle passes’, man kan købe i “Fortnite” – der netop er et free to play-spil.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login