© Activision Blizzard

“Call of Duty: Black Ops 4” ude nu: Anmelderne elsker ‘Battle Royale’-mode

“Call of Duty: Black Ops 4” er landet, og anmelderne er specielt glade for den nye ‘Battle Royale’-mode ‘Blackout’.

Det næste spil i “Call of Duty”-serien er ude i dag. Denne gang er singleplayer-delen droppet, men til gengæld er der udvikleren Treyarchs bud på ‘Battle Royale’-genren med navnet Blackout, og det får stor ros.

Gameinformer er specielt glade for den nye Blackout-mode og roser samtidig det varierede multiplayer-indhold og giver 9,5 ud af 10:

Blackout er den bedste Battle Royale-oplevelse, der er tilgængelig, zombie-moden tilbyder skør brugerdefinerbar co-op, og multiplayer holder tingene nede på jorden til dem, som leder efter den klassiske kerne.

Danske Gamereactor er også glade for zombies-delen, men specielt også den nye mode og giver 9 ud af 10:

Blackout leverer lige præcis det vi ønskede os. Selve styringen er lynhurtig og responsiv, og føles præcis lige så skarp som i andre dele af spillet, og også våbnene er tilfredsstillende at bruge.

Gamespot venter med deres endelige anmeldelse indtil de har prøvet de forskellige multiplayer-modes mere, men de mener også Blackout er et godt bud på ‘Battle Royale’-genren med et nyt “Call of Duty”-twist:

Med det sagt fanger Blackout unægteligt den intense, rystende spænding, der gør ‘Battle Royale’ så populær, med Call of Dutys præcise skyderi og bevægelse som et stærkt fundament.

“Call of Duty: Black Ops 4” har endnu ikke fået så mange anmeldelser endnu, da mange venter med at udgive dem til, de har teste de forskellige multiplayer-modes mere, men de 13 første anmeldere skaffer spillet 87 ud af 100 på Metacritic.

“Call of Duty: Black Ops 4” er ude i dag på PS4, Xbox One og PC.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login