© Activision Blizzard

“Call of Duty: Modern Warfare” lader konsol-spillere bruge mus og tastatur

Du vil kunne sætte en mus og tastatur til din PS4 og bruge den i “Call of Duty: Modern Warfare”.

Normalt er den FPS-præcision, som man får af mus og tastatur, forbeholdt PC-spillere, men det er ikke tilfældet i dette års “Call of Duty: Modern Warfare”.

Infinity Wards design director, Joe Cecot, har nemlig delt en række multiplayer-detaljer med den officielle Playstation Blog, og her fortæller han også, at PS4-spillere – og sandsynligvis også Xbox One-spillere – bare vil kunne sætte en mus og et tastatur til deres konsol og spille på den måde, hvis det er det, man foretrækker.

Her ville nogle måske tænke, at det er unfair, hvis man gerne bare vil spille med en controller på sofaen, at man så skal op imod folk, der har fordelen ved en mus og et tastatur. Men det har de tænkt på.

“Call of Duty: Modern Warfare” har nemlig, som nævnt, crossplay, hvilket betyder, at PC-, Xbox og Playstation-spillere vil kunne møde hinanden på kryds og tværs, men det betyder også, at spillerne bliver matchet efter deres kontrol-enhed.

Så mus og tastatur-spillere på PS4 vil eksempelvis kun møde andre mus og tastatur-spillere uanset, hvad de andre spiller på, og controller-spillere på PC vil så også kun møde andre controller-spillere.

“Call of Duty: Modern Warfare” kommer til PS4, Xbox One og PC den 25. oktober.

Læs også “Call of Duty: Modern Warfare” har multiplayer med 100 spillere – men ikke i Battle Royale.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login