© Activision

Call of Duty: WWII med lancering 3. november

Activision har fremvist første trailer for det kommende Call of Duty: WWII-spil, der tager serien tilbage til Anden verdenskrigs rædsler.

Spillet kommer på markedet 3. november. Man får mulighed for at rykke op i graderne gennem et ‘Divisions’-system, som inkluderer mulighed for specialisering i infanteri eller for eksempel kampvogne.

Man kan spille som soldat i kendte kampe, og scenarierne ændrer sig alt efter, om man spiller som en del af de allierede styrker eller aksemagterne.

Activision melder også, at der bliver zombier i spillet – uden dog at uddybe hvad den del af spillet ellers vil indeholde.

Call of Duty: WWII kommer til PS4, Xbox One og PC.

Gravatar

#1 modgaard 27. apr. 2017 18:52

Jeg synes umiddelbart, der er en vis "Botox-agtig" stivhed over ansigterne i traileren. Den del ser ikke særligt imponerende ud.
https://newz.dk
Gravatar

#2 Da9L 27. apr. 2017 20:14

#1 Jeg tænkte præcis det samme.. Muter man f.eks. videoen får man ikke indtrykket af at de råber når de faktisk gør det, da deres bevægelser ikke passer helt .. En skam, for jeg synes egentlig derudover at det ser ganske fornuftigt ud

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login