© Creative Technology Ltd.

Creative klar med deres første gaming-mus og -tastatur

Selskabet Creative er mest kendt for udstyr til lydproduktion, men nu lanceres den første gaming-mus, Siege M04, og gaming-tastaturet Vanguard 08 i lydproducentens gaming-serie BlasterX.

Spilmusen Sound BlasterX Siege M04 er udstyret med optisk PixArt PMW3360-sensor med IR LED samt 32bit MCU og opnår en polling rate på 1000 Hz. Siege M04 præsterer desuden en justerbar DPI på op til 12.000. Kombineret med 2 mm. startdistance samt 1:1 pixelmapping undgår man således uventede og tilfældige bevægelser i spillet.

Sound BlasterX Siege M04 kommer med syv programmerbare knapper – heriblandt en dedikeret sniperknap samt knapper, hvor musens følsomhed kan justeres under spillet. Musen har intern hukommelse, så man kan gemme sine indstillinger for DPI-niveau, polling rate og lysprofil samt de knappeindstillinger, der bedst passer til ens behov.

Siege M04 er udstyret med mekaniske switches under både højre og venstre museknap og skulle kunne holde til op mod 50 millioner klik.

Siege M04 er ergonomisk udformet og passer til højrehåndede gamere.

Siege M04 kommer med Auroras reaktive lyssystem, som med op til 16,8 millioner farver lyser Siege op via 11 uafhængige LED-elementer.

Sammen med Siege M04 lancerer Creative også Sound BlasterX Vanguard K08 – lydproducentens bud på et mekanisk gamingtastatur. Tastaturet lanceres i første omgang med US-layout, og Creative har sammen med Ormon udviklet deres egne switches, PRES (Perceive-React-Execute Switches), som er designet til at håndtere mange handlinger i minuttet.

Vanguard K08’s taster er med 1,5 mm. til aktivering og en samlet aktiveringsafstand på kun 3,5 mm. Til sammenligning er de gængse standarder på markedet henholdsvis 2,0 og 4,0 mm. tanken er, at gamere på den måde kan eksekvere kommandoer i spillet hurtigere. Creative har regnet sig frem til, at man kan opnå 12,5 procent flere tastninger end hos konkurrenterne.

Tastaturet har 109 lave, brugerdefinerbare taster og indbyggede kontrolknapper, inklusive volumen-hjul. Ligesom Siege kommer Vanguard K08 også med lyseffekter, og RGB-bagbelysningen gør det muligt at give tasterne forskellige farver, så de er nemmere at adskille fra hinanden i mørke.

Gravatar

#1 Mr.Smiley 13. jan. 2017 07:08

Valget af 'padding' på siden af musen, er så dårligt et valg (efter min mening).
Nu er jeg en 'langtids gamer', og det betyder at jeg sidder og rengøre min mus en gang om ugen eller sådan noget.
Et sådan mønster vil bare fange alle de ækle ting og meget andet. Det var også derfor, at jeg skilte mig af med min Logitech G502 - den var simpelthen elendig på den front.

Med mindre du sidder med 'hand sanitizer' ved din PC eller måske ikke spiller mere end 1-2 timer om dagen/hver anden dag; så er det sikkert helt fint.

...men det er virkelig et dumt valg, efter min mening. Der skal ikke være sådanne mønstre på siden.
Gravatar

#2 CBM 13. jan. 2017 08:40

Lækkert nok... Men de er nye indenfor gaming udstyr så de skal ikke forvente at sælge til samme pris som razor, steelseries, logitech eller mad catz

Måske de kan sælge i samme prisleje som speedlink og alligevel... Speedlink har jo før lavet en del retro gaming gear som diverse udgaver af competition pro usb
https://fricomputer.dk https://retrohardwareheaven.blogspot.com/ #ComeToTheDuckSide www.duckduckgo.com, AMD + ASUS = kvalitet! #BringBackTheKeyboard #JackOn SailfishOS rocks! 010000100110100101101110011000010111001001111001

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login