© Cloud Imperium Games

Crowdfunding-hittet “Star Citizen” får ny story-trailer fyldt med Hollywood-stjerner

“Star Citizen” har indsamlet knap 200 millioner dollars, hvilket vises med et hav af Hollywood-stjerner i den nyeste trailer.

Crowdfunding-hittet “Star Citizen” har på nuværende tidspunkt indsamlet 195 millioner dollars, som man kan se på deres hjemmeside. Den slags penge kan købe en hel del stjerner til et spil, viser en ny trailer.

‘Squadron 42’ hedder den tilhørende story-mode til “Star Citizen”, og en ny trailer viser de mange stjerner, der både lægger stemme og udseende til det ambitiøse sci-fi-spil.

“Star Wars”-stjernen Mark Hamill og Oscar-vinderen Gary Oldman, kendt fra “Harry Potter”-filmene og Christopher Nolans Batman-trilogi, optræder begge.

Derudover optræder Superman-skuespilleren Henry Cavill, Gillian Anderson (“X-Files”), Mark Strong (“Kingsman”-filmene), Ben Mendelsohn (“Rogue One: A Star Wars Story”), John Rhys-Davies (“Ringenes Herre”-filmene) og Liam Cunningham (“Game of Thrones”).

Den action-fyldte trailer kommer kort tid efter, at Alpha-versionen af “Star Citizen” har fået en stor opdatering, der tilføjer nye rumskibe, våben, fjender og ansigts-scanning via webcam, som bruges til at bevæge ansigtet på din spiller-karakter.

“Star Citizen” kom til verden i 2011 og skulle være udkommet i 2014, men flere funktioner og flere indsamlede penge har ført til tilføjelsen af flere funktioner og dermed også flere udskydelser.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login