© CD Projekt Red

“Cyberpunk 2077” kommer til at have flere slutninger og udvidelser som “Witcher 3”

CD Projekt Red har bekræftet, at der ligesom i “The Witcher 3” vil være mere end én slutning i “Cyberpunk 2077”, og det vil også få store udvidelser.

“The Witcher 3”-udvikleren CD Projekt Red har mange planer med “Cyberpunk 2077” – også efter spillet er udkommet.

I et interview med youtuberen YongYea bekræfter den hovedansvarlige for quests hos CDPR, Mateusz Tomaszkiewicz, at spillet vil have flere slutninger, der er baseret på ens valg igennem spillet.

Det er også tilfældet i “The Witcher 3”, der havde tre forskellige slutninger. Det vides til gengæld ikke, om “Cyberpunk 2077” også vil have tre slutninger eller flere end det.

I et andet interview med PrimaGames fortæller ‘UI Coordinator’ Alvin Liu hos CDPR, at de har planer om at lave store udvidelser i stil med “Hearts of Stone” og “Blood and Wine” til “The Witcher 3”, der hver især næsten var på størrelse med fulde spil.

Samtidig forsikrer Liu om, at slutningerne i “Cyberpunk 2077” vil være tilfredsstillende, og at udvidelserne altså ikke er hugget ud af det fulde spil for at kunne blive solgt separat.

Til sidst er der også nyt om multiplayer i “Cyberpunk 2077”, som CDPR tidligere har lovet.

Pawel Sasko fra CDPR fortæller til Eurogamer, at deres hovedfokus er på spillets singeplayer-campaign først og fremmest.

Det betyder, at der ikke vil være multiplayer, når spillet udkommer, men at det kommer senere, ligesom Rockstar før har gjort med “GTA V” og senest “Red Dead Redemption 2”.

Hvad multiplayer i sci-fi-spillet indebærer vides endnu ikke.

“Cyberpunk 2077” er planlagt at udkomme den 16. april 2020 til PC, PS4 og Xbox One.

 

Gravatar

#1 kblood 25. jun. 2019 06:08

Kommer til at blive et epic spil :)
Gravatar

#2 modgaard 25. jun. 2019 11:57

Så er største udfordring blot at finde tid (og grafikkort) nok :)
https://newz.dk
Gravatar

#3 kblood 25. jun. 2019 13:50

Jeg tænker hvis der skal bruges feriedage så ville dette helt klart være tidspunket for mig at holde lidt ferie :)

The Witcher serien er da god og sådan, men ikke nok til at jeg egentlig har spillet dem særligt meget. Jeg købte Witcher 1, 2 og 3, men fik kun gennemført den første, har stadigt ikke spillet Witcher 2 og er ikke kommet særligt langt i Witcher 3. Men... cyberpunk er vidst uden tvivl min ynglings genre. Og så ligger de op til at det bliver lavet som en immersive sim, at man ikke kan fejle medmindre man dør. Så missioner kan fejles, men så må man tage konsekvenserne af det, men det stopper ikke spillet.
Gravatar

#4 themjpackers 26. jun. 2019 13:01

"lave store udvidelser i stil med “Hearts of Stone” og “Blood and Wine” til “The Witcher 3”, der hver især næsten var på størrelse med fulde spil"

Det er jo så ikke korrekt. Main game er nu godt nok 3-4 gange større/længere end udvidelserne sammenlagt.
Gravatar

#5 Andreas Ellemann 26. jun. 2019 15:03

Der står, at de næsten var på størrelse med 'fulde spil' ikke 'det fulde spil'. :) Så det var andre spil, at der skulle sammenlignes med og ikke main game.
"Hearts of Stone" har omkring 10 timers indhold og "Blood and Wine" har omkring 20 timer, hvilket må siges at være på størrelse med eller større end en del andre fulde spil, hvis man tæller timer.
Gravatar

#6 themjpackers 27. jun. 2019 16:05

#5 du har ret, skal læse noget bedre.. jeg strækker våben :-)
Beskrivelsen af CDPR's DLC'er i Witcher er spot on !

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login