© Railgun

Danmark spiller med i Overwatch World Cup denne uge

Danmark skal spille landskamp som en del af Overwatch World Cup i de kommende dage.

Det er sjældent, der er faktiske landskampe inden for Esport, men det sker nu, hvor Damark skal spille landskamp i den igangværende Overwatch World Cup.

24 lande er opdelt i fire grupper, hvor der i hver gruppe sendes to videre til Overwatch World Cup Top 8 ved Blizzcon i starten af november. Første danske kamp bliver i morgen tidlig klokken 5 dansk tid mod Thailand.

Se resten af weekendens kampe, og hvem der er på det danske hold nedenfor.

Efter vi har spillet mod hjemmebaneholdet Thailand, skal vi spille mod Spanien senere på dagen. Dagen efter, lørdag morgen, skal vi spille mod Australien først og derefter Kina.

Søndag morgen er der lokal-opgør mod Sverige. Det præcise program med danske tider kan ses længere nede i Overwatch Team Danmarks tweet.

Spillerne på landsholdet inkluderer Danni ‘Ding’ Rasmussen fra Copenhagen Flames, Mads “fischer” Jehg, der spiller for Houston Outlaws akademihold og ikke mindst Kristian “Kellex” Keller, der spiller med i den officielle Overwatch League for Boston Uprising.

Følg med, når Danmark skal spille om pladser blandt de sidste otte hold, der allerede inkluderer USA, Canada, Finland og vinderne fra sidste år, nemlig Sydkorea.

Landskampene kan ses på den officielle Overwatch Twitch-kanal nedenfor.

 

Se livevideo fra PlayOverwatch på www.twitch.tv

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login