© Fragsters.org

Danske Fragsters stopper på ubestemt tid

Ved udgangen af 2018 er det i ubestemt tid slut for CS-holdet Fragsters.

Danske Fragsters har gjort det godt på det seneste, hvor de nåede hele vejen til kvartfinalen ved Starseries og er rykket op i top 30 på verdensranglisten. Trods den succes stopper det danske hold på ubestemt tid, når året er omme.

Det skriver holdet på deres Facebook-side og i en tilhørende pressemeddelelse.

VPEsports kunne samtidig melde, at Fragsters-spillerne er fritstillede til at skrive kontrakt med andre hold fra den 1. januar 2019.

Derfor må vi se derefter, hvad der skal blive af de nuværende spillere Nicolai ‘torben’ Amorim, Jacob ‘dragoNfly’ Lund, Martin ‘stavn’ Lund, Lucas ‘Bubski’ Andersen og Ismail ‘refrezh’ Ali.

Tilbage i maj kunne Dust2.dk også melde, at spillerne var på jagt efter nye organisationer, da Fragsters-organisationen ikke kunne tilbyde fuldtidsløn, hvilket ellers var planlagt.

Pressemeddelelse: En sommeraften i EspergærdeAlle aktiviteter vil på ubestemt tid blive sat på pause ved udgangen af 2018.http://fragsters.org/en-sommeraften-i-espergaerde/

Posted by Fragsters on Thursday, October 25, 2018

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login