© ESL

Danske North og OpTic kæmper om billet til CS-Major fra i dag

Kampen om, hvem der skal med til årets IEM-Major i Katowice, skydes i gang i dag. Her skal North og OpTic Gaming kæmpe med.

To af de fire Minor-turneringer starter i dag, hvor der dystes om billet til årets IEM-Major i Katowice. Danmark er repræsenteret med North og OpTic Gaming ved den såkaldte Europe Minor – begge skal spille i dag.

OpTic skal spille mod franske Vitality klokken 16:05 i dag, imens FCK-løverne fra North skal op imod ukrainske Windigo klokken 17:15. Se kampene nedenfor.

De to bedste hold fra hver af de fire Minor-turneringer kommer videre til den såkaldte ‘Challenger Stage’ af turneringen.

Her skal 16 hold kæmpe, og de otte bedste hold går videre til ‘Legends Stage’, hvor hold som Astralis og NaVi allerede befinder sig.

De otte bedste fra denne del af gruppespillet går så videre til den endelige Major-slutrunde, der bliver spillet fra den 28. februar i Katowice. Med andre ord er der stadig lang vej for danske North og OpTic til en slutrunde.

Kampprogrammet for Europe Minor-turneringen kan findes via HLTV her.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login