© Valve

Dansker med til at vinde historisk præmiepulje ved The International 2019

“Dota 2”-holdet OG skriver historie på flere måder ved The International 2019. Er den største præmie i en Esports-turnering og første gang et hold har vundet to gange.

Den niende udgave af den store “Dota 2”-turnering, The International, foregik i weekenden.

I finalen mødtes Team Liquid og sidste års vindere fra OG, der havde deres danske holdkaptajn Johan ‘N0tail’ Sundstein med.

Slutresultatet blev 3-1 til OG, hvilket betyder, at holdet har skrevet historie på mere end en måde.

For det første er de det første hold nogensinde, der har vundet The International to gange og derfor også det første hold, der har vundet to gange i træk.

Derudover er de fem spillere på OG også de første til at vinde to gange, da det er præcis de samme spillere på holdet som i 2018, hvilket er lidt specielt inden for Esport.

Samtidig er der tale om den største præmiesum et Esports-hold har vundet nogensinde.

OG kunne således gå med over 15 millioner dollars ud af de knap 34 millioner dollars i den samlede præmiepulje.

Det betyder også, at hver af de fem spillere lige præcis slår den individuelle præmie-rekord fra sidste måneds “Fortnite”-VM, hvor den 16-årige Kyle ‘Bugha’ Giersdorf vandt tre millioner dollars.

Med de to The International-sejrer i træk har OG og danske N0tail nu indsamlet næsten 27 millioner dollars i præmiepenge på 13 måneder.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login