© Nintendo

De 5 mest ventede spil til Nintendo Switch i 2019

Se hvad for nogle Nintendo Switch-spil, der er værd at se frem til i 2019.

Railgun har udvalgt de Nintendo Switch-spil, som vi glæder os mest til i 2019.

Nintendo har ikke haft den vildeste start på året med titler som “Yoshi’s Crafted World” og Wii U-genudgivelsen “New Super Mario Bros. U Deluxe”, der er blevet godt modtaget, uden rigtig at tage verden med storm.

Men resten af året ser yderst stærkt ud og indeholder noget for næsten en hver smag, hvad end det er platformspil, strategispil eller RPG’er.

Nintendos år ser faktisk så stærkt ud, at der ikke har været plads til spil på top 5-listen som “Animal Crossing”, Platinum Games iøjefaldende “Astral Chain” og Switch-versionen af den anmelderroste RPG fra sidste år, “Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age.

“Fire Emblem: Three Houses”

Nintendos faste strategi-serie “Fire Emblem” har siden Gamecuben måtte nøjes med at køre på mindre kraftige håndholdte maskiner, men ikke længere.

Nu vil man selv kunne vælge med “Three Houses”, om man vil spille på en lille eller stor skærm – samtidig med at slagene aldrig har været større, når man tager sine mange yndlings-figurer med i krig og håber på de overlever frem til næste slag.

“Fire Emblem: Three Houses” kommer eksklusivt til Nintendo Switch d. 26. juli.

“Pokémon Sword” og “Pokémon Shield”

Sidste års “Pokémon Let’s Go”-spil var kun forretten for fans, der blev lovet en mere hardcore RPG i 2019 med en hel række nye Pokémon.

Det får vi med “Sword” og “Shield”, der drager mod helt nye omgivelser i den britisk-inspirerede Galar-region.

Afslørings-traileren viste et “Pokémon”-spil i en helt anden skala end hidtil set, hvor der blandt andet er blevet lovet episke kampe i store stadion, når man dyster mod gym-trænerne.

“Pokémon Sword” og “Pokémon Shield” kommer eksklusivt til Nintendo Switch i slutningen af året.

“The Legend of Zelda: Link’s Awakening”

“Link’s Awakening” var oprindeligt et 2D-“Zelda”-spil på Game Boy, og derfor er der formentlig også mange, der er gået glip af det.

Snart vil det være muligt at opleve spillet med helt ny, charmerende grafik og nye tilføjelser på Switch.

Det er samtidig det første ‘rigtige’ 2D-“Zelda” siden det fremragende “A Link Between Worlds” på 3DS fra 2013 (hvis vi lige ser bort fra “Tri Force Heroes”), så det er også på tide.

“The Legend of Zelda: Link’s Awakening” kommer eksklusivt til Nintendo Switch senere i år.

“Super Mario Maker 2”

At lave sine egne “Super Mario”-baner er en alt for sjov idé til, at det kun skulle være muligt på Nintendos mislykkede Wii U-konsol.

Derfor er det også fedt, at et helt nyt og meget større publikum snart vil kunne få fat på “Super Mario Maker 2”, da det betyder, at der er flere mennesker til at lave nye, seje baner til spillet.

Det vil i sidste ende nemlig også betyde, at “Mario”-fans vil have tæt på uendeligt mange baner at give sig i kast med, og dem der ikke er interesseret, kan i det mindste nyde internet-videoer med de vanvittige skabninger, som folk finder på at lave.

“Super Mario Maker 2” kommer eksklusivt til Nintendo Switch d. 28. juni.

“Luigi’s Mansion 3”

Nintendo har for nyligt bekræftet, at de stadig regner med at udgive “Luigi’s Mansion 3” i år.

Selvom vi ikke har set meget til spillet, er der stadig meget at glæde sig til.

Dem, der har prøvet et af de andre spil i serien ved, at det er en meget unik spiloplevelse, hvor man udforsker det sjove, men også dystre landskab, imens man løser gåder og tilfredsstillende buster ghosts med Luigis støvsuger.

“Luigi’s Mansion 3” kommer eksklusivt til Nintendo Switch senere i år.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login