© Bethesda

De 5 mest ventede spil til PC i 2019

Se hvad for nogle PC-spil, der er værd at se frem til i 2019.

Railgun har udvalgt de PC-spil, som vi glæder os mest til i 2019.

PC-spillere har allerede haft rigeligt at tage fat i 2019 med spil som “Apex Legends”, “The Division 2”, “Sekiro: Shadows Die Twice”, “Metro Exodus” og senest “Mortal Kombat 11”.

Og resten af året ser også ud til at være fyldt med fede spil, der også kan udnytte kræfterne i din gaming-PC.

Udover de fem udvalgte spil kan PC-spillere blandt andet glæde sig til den tidligere Playstation-eksklusive indie-darling “Journey”, Microsofts platformspil-efterfølger “Ori and the Will of the Wisps”, spin-off-skydespillet “Wolfenstein: Youngblood” og strategispillet “Total War: Three Kingdoms”.

“Borderlands 3”, som der lige er blevet afsløret gameplay til, er også nævneværdig, men det er ikke nået med på listen.

“Gears 5”

Man kunne godt frygte, at nummer 5 i rækken af en spil-serie bare var mere af det samme.

“Gears of War 4” var også tæt på at være mere af det samme, men der er alligevel få spil, som fungerer så godt som co-op-oplevelser – både i spillets campaign, men også i den genre-definerende Horde-mode.

Derfor kan det også være godt med mere af det samme, og mon ikke “Gears 5” alligevel har nogle overraskelser op i ærmet.

“Gears 5” kommer til PC og Xbox One senere i år.

“Rage 2”

Det er mærkeligt at glæde sig til en efterfølger til “Rage”, som ikke rigtig endte med at leve op til hypen.

Men “Rage 2” ligner lidt noget andet og noget mere specielt end dens forgænger.

En farverig “Mad Max”-inspireret ‘open-world’-ødemark, tilfredsstillende superkræfter og fede våben er hvert fald alle tiltalende elementer – specielt når det kommer fra id Software og “Just Cause”-skaberne fra Avalanche.

“Rage 2” kommer til Xbox One, PS4 og PC den 14. maj.

“Control”

Det næste spil fra “Max Payne”-udviklerne fra Remedy lader til at låne lidt af hvert fra deres tidligere spil og blander det sammen med noget helt nyt.

Tanke-kræfterne fra “Quantum Break” er der og mystikken fra “Alan Wake” er også til stede, men det blandes sammen i en surrealistisk verden, som man næsten selv skal se – f.eks. i nedenstående trailer – for at tro.

“Control” kommer til Xbox One, PS4 og PC den 27. august.

“The Outer Worlds”

Det er et stykke tid siden, at Obsidian har slået sig så meget løs, som de ser ud til at have gjort med det ambitiøse “The Outer Worlds”.

Selskabet bag “Star Wars Knights of the Old Republic II”, “Fallout: New Vegas” og “Pillars of Eternity”-spillene ser ud til at have lavet deres eget take på et “Fallout”-spil med alt, hvad det inkluderer af skills, valgfrihed og interessante karakterer, som man i dette tilfælde endda kan rekruttere og tage med på rumrejser.

“The Outer Worlds” kommer til PS4, Xbox One og PC senere i år.

“Doom Eternal” 

Alle FPS-fans burde opleve det nye “Doom” fra 2016. Det lykkedes i at tage de ting, som folk elskede ved det gamle “Doom” – en af de første FPS’er – og videreføre det til en moderne shooter.

Udover det så er der få spil, som kan få en til at føle sig mere som en badass, når man river dæmoner i stykker, imens Mick Gordons tunge toner brager ud i gennem ens højtalere eller hørebøffer.

Og “Eternal” ser ud til at levere mere af den slags tempofyldte gameplay, hvor man stort set aldrig står stille eller keder sig.

“Doom Eternal” kommer til Nintendo Switch, Xbox One, PS4 og PC senere i år.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login