© Sony Interactive Entertainment LLC

De 5 mest ventede spil til Playstation 4

Se hvad for nogle PS4-spil, der er værd at se frem til i 2019 og derefter.

Railgun har udvalgt de Playstation 4-spil, vi glæder os mest til i 2019 og fremad.

Listen inkluderer både spil, der er lige om hjørnet, og spil, som vi endnu ikke ved, hvornår kommer.

“Sekiro: Shadows Die Twice”

From Software kan deres kram. Mange har forsøgt at efterligne “Dark Souls”-spillene, men få er kommet tæt på den magiske, dystre og nådesløse verden, som man finder i dem.

Det Playstation-eksklusive “Bloodborne” forbedrede den velkendte From Software-formel med mere frygtindgydende horror-væsener, hurtigere tempo og fantasifulde våben, der kunne bruges på flere måder end en.

Derfor vil enhver, der har prøvet From Softwares spil, se frem til “Sekiro”, der kombinerer velkendte “Dark Souls”-elementer med stealth og ninja-gameplayet fra de klassiske “Tenchu”-spil.

“Sekiro: Shadows Die Twice” udkommer den 22. marts (kommer også til Xbox One og PC)

 

“The Last of Us: Part II”

Naughty Dog har i nyere tid vist, at de er nogle af de bedste til at fortælle interaktive historier med spil som “Uncharted 4” og “Uncharted: The Lost Legacy”.

Og det første “The Last of Us” kan siges at have startet denne nye bølge af historie-fokuserede Naughty Dog-spil – samtidig med, at det også har medrivende og varieret gameplay hele vejen igennem.

Historien bliver formentlig interessant og rørende uanset, men gameplayet i den kommende “Part 2” ser også banebrydende ud, hvis man skal tro på nedenstående video.

“The Last Us Part II” har endnu ikke en udgivelsesdato, men rygtes at komme til oktober – læs mere her.

 

“Ghost of Tsushima”

Tilbage i 2014, da Sony lige havde udgivet deres Playstation 4, udgav Sucker Punch “inFamous: Second Son” – det tredje spil i denne superhelte-serie.

Derfor var det også en stor overraskelse, da de afslørede “Ghost of Tsushima”, der ser ud til at være et mere realistisk spil med en virkelig historisk baggrund.

Udover at se utrolig spændende ud, ser samurai-spillet også samtidig ud til at trække alle hestekræfter ud af den mere end fem år gamle Playstation-konsol.

“Ghost of Tsushima” har endnu ikke en udgivelsesdato.

 

“Death Stranding”

Hideo Kojima er navnet og hovedgrunden til, at “Death Stranding er værd at holde skarpt øje med.

Kojima er en af de mest kendte spiludviklere, og han er hovedmanden bag den anmelderroste “Metal Gear”-serie.

“Death Stranding” er så skaberens første spil, siden at han forlod Konami og dermed også “Metal Gear”-navnet.

Det kommende spil ser utrolig ambitiøst og mystisk ud. Det er samtidig ikke helt tydeligt ud fra diverse trailere, hvordan gameplayet bliver, men Kojima har helt sikkert fortjent at have tvivlen til gode.

“Death Stranding” har endnu ikke en udgivelsesdato.

 

“Dreams”

“Dreams” burde være på fleres radar, end det er.

Udover at det er “LittleBigPlanet”-udvikleren Media Molecule, der står bag, så har spillet også potentiale til helt at ændre spil-landskabet, som vi kender det.

Dette er fordi, at man kan lave sit eget indhold i “Dreams” og dele det med andre, som det også var tilfældet i “LittleBigPlanet”.

Men denne gang er man ikke begrænset af platform-genren. I stedet har man allerede set eksempler på FPS-skydespil, 3D-platformspil, flyvespil og endda film, der er lavet i “Dreams”.

Det ser virkelig ud til at være en af de største og mest ambitiøse værktøjskasser til kreative spil-fans.

“Dreams” bliver udgivet i early access-form i løbet af foråret. Det betyder, at man vil have adgang til spillets værktøjskasse og de forskellige spil, som andre brugere laver, ifølge Sonys Playstation-blog.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login