© Ninja / YouTube

Den populære “Fortnite”-streamer Ninja dropper Twitch: Skifter til Microsoft-platform

En af de mest kendte Twitch-streanere, Tyler ‘Ninja’ Blevins, har valgt at forlade streamingplatformen til fordel for Microsofts Mixer-platform.

Tyler ‘Ninja’ Blevins er både blevet meget kendt og rig ved at streame “Fortnite” og andre spil på Twitch.

Faktisk er han så populær, at EA angiveligt endte med at betale én million dolllars for at få Ninja til at streame “Apex Legends” på Twitch, da spillet blev lanceret tilbage i februar – læs om det her.

Men nu er det slut med at streame på Twitch. Ninja har nemlig lavet en aftale med Microsoft, der indebærer, at han fremover vil streame eksklusivt på Mixer-platformen.

Andre detaljer i handlen med Microsoft er stadig ukendte, men selskabet har formentlig ikke sluppet billigt for at få stjernen med 14 millioner Twitch-følgere over på Mixer-platformen, der har haft svært ved at konkurrere med netop Twitch og YouTube.

I fake-pressekonferencen i videoen nedenfor fortæller Ninja, at han stadig er den samme, men det er bare en ny platform.

Streameren starter hans Mixer-karriere senere i dag (kl. 19:00), hvor han vil streame fra musikfestivalen Lollapalooza.

I en begrænset periode kan man abonnere på hans Mixer-kanal gratis. Find den her.

Læs også PewDiePie dropper Twitch: Vil have streamere over på ny platform.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login