Destiny måske på vej til pc

Et af de mest ventede spil til konsollerne, der udkommer senere på året den 9. september, er Activisions kæmpesatsning Destiny, lavet af Bungie, der nok er mest kendt for Halo spillene.

Indtil nu har der kun været tale om, at Destiny ville udkomme til Xbox 360, PlayStation 3 samt de nye konsoller Xbox One og PlayStation 4. I et interview med hjemmesiden Polygon, lufter Erik Hirshberg, direktør for Activision Publishing, muligheden for en pc-version.

Hirshberg påpeger, at hans udtalelse ikke skal ses som annonceringen af en pc-version, men han mener at pc’en ville passe godt til Destiny.

Peter Hirshberg, direktør Activision Publishing skrev:
It is [a good fit], and it’s something we’re talking about and looking at very carefully, and obviously it makes a lot of sense with the genre and the type of game it is. Again, no announcements, but it’s something that’s a heavy point of discussion. And you asked how are we dealing with the complexity of developing for so many platforms, how about one more on top of that?

Activision satser på, at Destiny bliver deres næste store franchise og har allerede lavet en 10 årig plan for spillet.

Gravatar

#1 blancholm 16. jun. 2014 10:08

den skal nok komme til pc jeg køber det lige pt ikke til konsol
Gravatar

#2 OtteBitUlven 16. jun. 2014 13:24

Har spillet alphaen siden i torsdags og håber for pc-gamere at de kan få lov til at nyde det spil - det er i en boldgade helt for sig selv.

Her kommer en sammenligning (selvom det er dumt):
Destiny er en blanding af Halo, Borderlands, Diablo og World of Warcraft.
Gravatar

#3 Da9L 16. jun. 2014 21:39

#2 Er det ligeså godt og fedt et univers som Halo serien ? Halo er nok en af de bedste historier jeg nogensinde har hørt i spil verdenen..
Gravatar

#4 OtteBitUlven 17. jun. 2014 10:58

#3: Nu har jeg kun spillet alphaen og det er begrænset hvad man får at vide, men det tegner til at blive stort ;) Har på fornemmelsen at Destiny gør det samme for denne generation af konsoller som Halo gjorde for de 2 forrige.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login