© Insomniac Games

Efter dødstrusler og chikane: Insomniac tilføjer eftertragtet film-dragt til “Spider-Man”

Efter chikane og dødstrusler fra vrede fans har Insomniac tilføjet dragten fra Sam Raimis “Spider-Man”-film til deres PS4-spil.

Den sidste “Spider-Man”-udvidelse blev afsløret i sidste uge, og med den kom de tre sidste nye kostumer – eller det troede de fleste. Insomniac har nemlig nu tilføjet den såkaldte ‘Raimi Suit’ fra den første “Spider-Man”-filmtrilogi til spillet, som man kan hente gratis nu.

Denne dragt har skabt en del kontrovers på det seneste. Fans har nemlig været meget sure, hver gang Insomniac har tilføjet nye dragter til spillet, som ikke var denne Raimi-suit, hvilket blandt andet er tydeligt i Twitter-tråden til det opslag, der promoverede deres nyeste dragter.

James Stevenson, der er Community Director hos Insomniac og kommunikerer med fans, fik også nok på et tidspunkt, som han skriver i nedenstående Tweet. Her nævner han, at han endda har modtaget dødstrusler på grund af den manglende dragt og den såkaldte puddlegate.

Denne tråd er også fyldt med brugere, der fortæller Stevenson, at Insomniac burde tilføje Raimi-dragten.

Det er dog ikke på grund af chikanen og dødstruslerne, at Insomniac har tilføjet dragten, hvis man skal tro på et nyere tweet fra Stevenson. Han skriver nemlig, at dragten har været planlagt i flere måneder, men de har ikke måtte sige noget om den før nu.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login