© CD Projekt Red

E3-demo afslører gameplay-detaljer om “Cyberpunk 2077”

Medierne har set “Cyberpunk 2077” i aktion, og det afslører nye detaljer, som at Keanu Reeves rolle er større, end mange troede.

CD Projekt Red overraskede ved dette års E3 med en trailer, der afslørede, at Keanu Reeves er med i spillet, og at det udkommer den 16. april 2020 – læs mere her.

Der var ikke meget nyt gameplay at hente, men netop det har CDPR vist frem for medierne bag lukkede døre ved E3.

IGN giver deres indtryk i nedenstående video, hvor de blandt andet er imponerede over, hvor forskelligt spillet er afhængigt af, hvad for en type karakter man laver.

Hovedpersonen V kan nemlig ændres både fysisk og i forhold til evner. I E3-demoen demonstrerede de dette ved først at vise samme sekvens med en mere hacker-fokuseret type og så en strength-baseret V.

Sidstnævnte kunne rive døre op og hive ‘hovedet’ af turrets og bruge dem som maskingevær, imens den tech-fokuserede version af V måtte snige sig rundt og hacke alt fra døre til fjender.

Ens attributes har også betydning for, hvilke våben man kan bruge, hvor tech-fokuserede figurer f.eks. får adgang til en laser-garotte, der også kan bruges til hacke med, imens andre skills giver adgang til melee-våben som et katana-sværd.

Derudover ved vi nu, at Keanu Reeves skal spille Johnny Silverhand, og at det er en vigtig karakter i historien.

Han er på en måde spillets version af Cortana fra “Halo”-serien på den måde, at han er et form for digitalt spøgelse, der hjemsøger spilleren løbende i gennem spillet.

Der er også en motorcykel, hacking-mini-games og meget mere, som man kan høre mere om nedenfor.

Hvis man slet ikke har set noget gameplay fra “Cyberpunk 2077”, kan man se sidste års gameplay-demo ved at klikke her.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login