© EA DICE

EA skrotter “Star Wars”-spil

Et stort “Star Wars”-spil er nu dødt hos EA. I stedet vil de lave et mindre spil, der allerede skal komme i 2020.

Et unavngivet open-world-“Star Wars”-spil blev rebootet tilbage i 2017, efter at udvikleren, Visceral, der havde arbejdet på det, blev lukket ned. Nu er projektet helt dødt.

Det skriver Kotaku på baggrund af flere kilder.

Projektet havde kodenavnet Orca, og i spillet skulle man være en dusørjæger eller en slyngel af en slags og rejse fra planet til planet og interagere med forskellige kendte “Star Wars”-grupperinger.

EA’s top-chefer har taget beslutningen om at aflyse projektet, fordi de følte, at spillet var for langt ude i fremtiden, og der manglede et “Star Wars”-spil på et tidligere tidspunkt.

Derfor har EA nu planer om at udgive et mindre “Star Wars”-spil allerede i slutningen af næste år – hvor den næste konsol-generation forventes at skydes i gang.

EA-ejede Respawn, der står bag “Titanfall”-spillene, er stadig på vej med “Star Wars”-spillet “Jedi: Fallen Order”, der forventes ude i efteråret.

Gravatar

#1 Lowice 16. jan. 2019 15:24

Efter alt den kritik EA har fået efter det seneste Star wars battleground 2 og krav fra fans at Disney fratager deres ret til at udvikle flere Star wars spil, så er det nok mere den løftede pegefingre Disney gav EA og EA's kæmpe kursfald der for dem til at tænke sig ekstra godt om. Der skal meget til for at få spillere til at ligge deres tro hos EA igen da det nu er gået op for spiller at EA ikke længere laver kvalitet men kun pengemaskiner.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login