© EA

EA efterforskes angiveligt i Belgien for ulovlige loot boxes i “FIFA”

I Belgien blev loot boxes tidligere på året erklæret som gambling. Nu efterforskes EA angiveligt for deres loot boxes i “Fifa”-spillene.

Hasardspilkommissionen i Belgien – og dermed også den belgiske regering – har tilsyneladende påbegyndt en efterforskning af Spil-giganten EA for deres loot boxes i “FIFA”-spillene.

Det skriver det belgiske medie Metro.

Det sker efter, at hasardspilkommissionen tilbage i april erklærede loot boxes i “FIFA 18”, “Overwatch” og “Counter-Strike: Global Offensive” som værende en form for gambling.

Derfor skal man ifølge belgisk lov sørge for, at loot boxes i de spil ikke er tilgængelige for mindreårige. Det har også betydet, at blandt andre Blizzard har fjernet loot boxes i deres spil i Belgien – læs mere her.

EA har derimod ikke valgt at indføre ændringer til “FIFA” i Belgien.

Selskabet udmeldte også i april, da loven blev indført, at de ikke så deres loot boxes som gambling, fordi spillere altid fik en bestemt mængde ting i hver pakke, og fordi der ikke er nogen mulighed for at sælge de virtuelle ting for rigtige penge.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login