© EA DICE

EA får Guiness-rekord for mest nedstemte kommentar på Reddit

Et EA-svar på kritik af mikrotransaktionerne i “Star Wars: Battlefront 2” har nu officielt rekorden for ‘Most-downvoted comment on Reddit’.

Loot boxes og mikrotransaktioner har aldrig været populære, men de har sjældent været så upopulære, som dem man finder i “Star Wars: Battlefront 2”, der inddirekte har ført til ny lovgivning og ændringer i måden, man laver spil på.

Et vidne om denne upopularitet så man på en Reddit-tråd, der kritiserede, hvor meget det krævede at unlocke Darth Vader som helt i “Battlefront 2”.

Her kom EA med et svar om, som man kan se nedenfor, at de ønskede at give spillerne en følelse af stolthed ved at kæmpe for at unlocke forskellige helte.

Dette svar er nu officielt blevet kåret i “Guinness rekordbog 2020” som ‘Most-downvoted comment on Reddit’ – altså den mest nedstemte kommentar på det sociale medie. Det skriver Kotaku.

Da EA fik rekorden havde kommentaren 683.000 downvotes, hvilket er mere end otte gange så meget som andenpladsen. Kommentareren er siden blevet upvoted lidt, så den nu har en negativ score svarende til 667.820 downvotes.

Kort tid efter rekord-kommentaren blev skrevet, valgte EA helt at ændre det forhadte system i “Star Wars: Battleefront 2”, så det ikke længere var muligt at købe sig til sejr via loot boxes.

star wars battlefront 2 ea kommentar reddit / Railgun.dk

Gravatar

#1 compax 11. sep. 2019 10:03

Jeg har aldrig helt forstået hvorfor EA games er så store, alle hader dem og den måde de røvrender deres kunder på med mikrotransaktioner osv. men folk vælger alligevel at købe og spille deres spil, så folk må jo sige een ting men gøre noget andet.

Personligt har jeg boycuttet dem for flere år siden og har gået langt ude om EA's spil i den tid. Der findes så mange andre spil på markedet som man kan spille i stedet så føler ikke at jeg har mistet noget.
Gravatar

#2 jespersen.thomas 11. sep. 2019 13:05

Det er mange år siden jeg har læst Guinness rekordbog men alligevel "Reddit"? Hvem siger Reddit eksisterer om 10 år? 20 år? Hvad vis det er en privatperson der næste gang får flere downvotes (usandsynlig, men alligevel). Vil han/hun gerne figurere i Guinness med den rekord?
Gravatar

#3 Lowice 15. sep. 2019 08:15

Grunden til at ea er så store, er fordi der i dag er langt flere casual gamer end det er rigtige gamer og så bliver spillende lavet ud fra det publikum der ingen forstand har på hvad man burde kunne forlange

#4 Goldens 12. okt. 2020 16:44

[Indlæg er markeret som spam]

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login