Newz.dk abonnement

Slip for reklamerne på newz.dk ved at oprette en bruger og tegne et abonnement.
Electronic Arts

EA kåret som årets værste firma af The Consumerist

Via VentureBeat - , redigeret af Avenger-

The Consumerist, der er det amerikanske svar på Forbrugerrådet, har udråbt Electronic Arts til at være årets værste firma. Med en stemmeandel på 64 % placerer de sig langt foran rivaler som Bank of America, Walmart, Paypal, Gamestop.

Med kåringen som årets værste firma gør en gruppe forbrugere opmærksom på at, de ikke vil finde sig i at blive udnyttet og ignoreret, udtaler Chris Morran fra The Consumerist.

Chris Morran, The Consumerist skrev:
Some may look down their noses at the idea of voters picking a video game publisher as the Worst Company In America, but that is the exact kind of attitude that has allowed EA and its ilk to nickel and dime devoted customers for a decade. This is not just a few people complaining about bad games; this vote represents a large group of consumers who have grown sick and tired of being ignored and taken advantage of.

Paul Tassi fra Forbes skriver, at hadet til EA skyldes den måde, EA opererer på. EA har i de seneste år købt spiludviklere og derefter ødelagt dem. Senest gik det ud over Bioware, hvor Mass Effect 3 ifølge fans blev ødelagt.

Paul Tassi, Forbes skrev:
I’ve been covering hate of EA for quite a while now, and understand why their brand is so despised among gamers. They have a habit of buying beloved gaming companies and either summarily executing them, or corrupting them to the point where they’re almost unrecognizable. Most recently, fans mourned the apparent loss of Bioware. The genius developer was behind Knights of the Old Republic and Mass Effect, but the way newer titles like The Old Republic and Mass Effect 3 have been handled since EA took over has caused fans to lose faith. EA is at the forefront of some of the most annoying practices in the industry to date, such as restrictive DRM, seemingly abusive DLC and appearing to trade creativity for cash.

Udover at EA ifølge Paul Tassi opererer på en ødelæggende måde, skrev Erin Hoffman i 2004, at EA havde dårlige arbejdsforhold, der førte til en erstatning på $14.9 millioner. Fra tidligere og nuværende medarbejdere hos EA tales der om endnu værre arbejdsforhold end dem, som Erin Hoffman rapporterede om dengang.

Dertil kommer det, at EA også er blevet fanget i at oversvømme fora og spilsider på nettet med positiv omtale af deres egne spil.

EA vælger via John Reseburg i forbindelse med kåringen at ignorere kåringen med følgende udtalelse:

John Reseburg, EA skrev:
We’re sure that bank presidents, oil, tobacco and weapons companies are all relieved they weren’t on the list this year. We’re going to continue making award-winning games and services played by more than 300 million people worldwide.

Gå til bund
Gravatar

#1 Nielson 16. apr. 2012 12:04

Tillykke EA! Den sejr er velfortjent!
Gravatar

#2 loas 16. apr. 2012 12:10

Jeg sender dem også kærlige tanker hver gang min ps3 crasher mens jeg prøver at spille battlefield 3 (og det er dælme ofte).

Men det er jo min egen skyld, når jeg køber lortet. Det var jo det samme med battlefield 2. Er de konkurrerende titler bedre i den henseende?
Gravatar

#3 er4qer 16. apr. 2012 12:12

EA's destruktive og forhadte operationer startede for mig i '98 hvor de opkøbte Origin, for derefter at maltraktere Ultima Online...
Det var starten på deres voldsrus, og de har forsat i samme stil lige siden.

De har bare at holde sig væk fra Borderlands franchisen!
Gravatar

#4 Tharkz 16. apr. 2012 12:13

Lidt flygtig læsning fra min side gjorde at jeg så overskriften som "The Communist" i stedet.

Det gav jo ikke mening da en kårring som det verste firma af "The Communist" måske ikke ville være den værste ting.
Gravatar

#5 LupusGrey 16. apr. 2012 12:19

#4

Firmaer som EA viser da ellers lige præcis kapitalismen fra sin værste side af.
Gravatar

#6 pbol01 16. apr. 2012 12:30

Stor kapitalisme er privatiseret kommunisme...
Gravatar

#7 DEEF 16. apr. 2012 12:33

BF3 er et fedt spil, meeeen det har fanme også mange små fejl og crasher lidt for ofte.
Gravatar

#8 noobie 16. apr. 2012 12:35

En velfortjent "sejr" :)
Gravatar

#9 nitan 16. apr. 2012 12:38

Nøj jeg gad godt have samme syn på tingene som John Reseburg..

Må være fantastisk at selv når man står ude midt på Atlanterhavet og ikke kan bunde særlig godt længere, og stadigt skyde skylden på alle de andre..
Gravatar

#10 inckie 16. apr. 2012 12:38

DEEF (7) skrev:
BF3 er et fedt spil, meeeen det har fanme også mange små fejl og crasher lidt for ofte.


Crasher ikke på Xbox360, dog forsvinder lyden ofte.
Redigeret
http://fredagspatter.dk - Yep!
Gravatar

#11 Ishayu 16. apr. 2012 12:44

Jeg er en anelse overrasket over at de vandt i stedet for Ubisoft, meeen det har vel også noget at gøre med udsigterne fra spilconsollernes side, hvor jeg har fornemmelsen af at Ubisoft står ret favorabelt.

På PC-siden er Ubisoft et rædsomt firma pga. deres DRM, og de bruger denne DRM til at ødelægge ellers gode franchises for PC så som Might and Magic, Prince of Persia og Assasin's Creed. Deres DRM er så forhadt at de lavede et press release hvor de bashede hele platformen som håbløs og spild af tid fordi deres salg på PC vidterlidt nåede nulpunktet. Ingen køber PC spil fra Ubisoft mere. Tror et af deres bedste sælgende titler er Might and Magic Heroes 6, og det har ikke solgt meget.

Men jeg kan godt se at det er svært at konkurrere med irritationen over Origin. Jeg har haft en sag kørende fordi de gav mig en EA Origin konto fra min EA Downloader konto som jeg kun havde pga. Spore uden at informere mig om det og derudover med en aftale jeg under ingen omstændigheder kunne acceptere. Der fik vi lige forbrugerklagenævnet ind over og en masse andet godt. I det mindste har jeg ikke været derude med Ubisoft.
Redigeret
Gravatar

#12 carbonic 16. apr. 2012 12:49

Battlefield 3 er et dårligt eksempel, da EA her har mindre indflydelse på slutresultatet i forhold til de spil de har der ikke er AAA titler.

Hvis man kigger på et spil som Syndicate som de udgav så er det et spil hvor spiludviklerne skal have "lov" til ALT fra EA. Lige fra patches til at interagere med kunderne på deres eget forum og support.
Det er en yderst uheldig praksis, som jeg gerne så ændret.
Gravatar

#13 Remmerboy 16. apr. 2012 12:50

Jeg synes origin programmet er at gå over stregen. Ikke at bruge et 3. parts program til at starte spil, men at den overvåger ens system, uden accept (accept på den måde, at man ikke har andet valg for at spille f.eks. bf3).

#11
Ubisoft er fransk, så det er nok ikke noget amerikanere kan stemme på.
Gravatar

#14 Cruiser 16. apr. 2012 12:56

#13 Du mener ligesom Steam altid har gjort?
Gravatar

#15 Ishayu 16. apr. 2012 12:57

Remmerboy (13) skrev:
Jeg synes origin programmet er at gå over stregen. Ikke at bruge et 3. parts program til at starte spil, men at den overvåger ens system, uden accept (accept på den måde, at man ikke har andet valg for at spille f.eks. bf3).

#11
Ubisoft er fransk, så det er nok ikke noget amerikanere kan stemme på.


Oh, good point. :(

Men de har da en Amerikansk afdeling! :p
Gravatar

#16 Nunca 16. apr. 2012 12:58

Kan godt forstå de "vandt" det, Origin får ikke en til at købe deres spil. Jeg hørte også noget med de ville smække Origin ind på Xbox og PS3, men det er sikkert bare rygter.
Men det er også bare Mass Effect 3 slutningen som der har været meget snak om, der også kunne have en stor finger med i spillet.
Hvis de havde været hele verden, tror jeg godt Capcom ville sætte sig godt op mod EA, med deres DLC og unødvendige re-releases af alle deres spil efter et par måneder.
DLC vil jeg mene kun skulle være det samme som en expansion, jeg saver de dage hvor en Expansion til et spil var en expansion, som næsten var et ekstra spil.
Gravatar

#17 kalleguld 16. apr. 2012 13:01

"We’re sure that bank presidents, oil, tobacco and weapons companies are all relieved they weren’t on the list this year."

Jeg kan ikke se logikken i at han nævner denne slags firmaer. Siger han ikke netop at EA er fuldstændigt ude i hampen, siden folk opfatter dem som værre end firmaer fra de traditionelle hade-brancher?
Hvis EA har optjent flere sorte prikker end f.eks. BP, selvom BP startede med 20 stk., så må EA da have fejlet katastrofalt.
Gravatar

#18 Remmerboy 16. apr. 2012 13:24

Cruiser (14) skrev:
#13 Du mener ligesom Steam altid har gjort?

Hos steam skal man sætte et flueben, hvis de må samle informationer (det er endda opt-in).
Gravatar

#19 moze 16. apr. 2012 13:26

#17 helt rigtig at blive sammenlignet med en kæmpe bank som man har mere naturlighed for at hade da det er ens penge de har. Så er det en skidt udtalelse for deres renome.

Men det er velfortjent de har jo arbejdet hårdt for at få titlen.
Gravatar

#20 iver.mo 16. apr. 2012 13:29

#17

Nej, han siger: "Jeg har svært ved at tage det seriøst, når de andre selskaber, sætter folk på gaden (bank) og slår folk (tobaco) og slår dyr ihjel (oil) og jeg blot leger med computerspil - Go fuck your selfes!"

Og jeg kan kun give ham ret, men de er så ikke mine kunder men hans.
Gravatar

#21 Tengu 16. apr. 2012 13:34

Efter BF3 har jeg heller ikke nogen positive ord at sige om EA længere.

Det er nok desværre det bedste spil (i sin kategori) men dog langt dårligere end deres forgående udgaver af samme. Spillet er i mine øjne, slet ikke færdigt endnu og hver gang de patcher det for at rette et par fejl, skaber de 10 nye, fordi de ikke tester deres patches ordenligt igennem inden release.

Hvis man retter henvendelse til dem omkring mærkelige og umulige tekniske fejl, så kan man være helt sikker på, at det ikke er produktet der fejler, men enten din computer, internetforbindelse eller andet.

De får heller ikke ros på BattleLog.

Gravatar

#22 carbonic 16. apr. 2012 13:38

Remmerboy (18) skrev:
Hos steam skal man sætte et flueben, hvis de må samle informationer (det er endda opt-in).

Jeg tror du mener deres hardware og software surveys, og det er slet ikke det samme. Origin og Steam er det samme, Steam kom bare først.
Gravatar

#23 Beon 16. apr. 2012 13:48

Off topic.
Må indrømme jeg ikke sidder dagligt at spiller BF3, men jeg har endnu ikke oplevet at det crasher på min ps3. Hvor ofter crasher det?
On topic.
Hvis man ser hvordan folk de hader på EA og har gjort det længe, undrer dette ikke mig. Der er godt nok også mange steder EA burde lytte lidt mere til deres kunder. Men hey den sidste tåbe er jo ikke født endnu, så der vil jo altid være folk der fortsat vil støtte dem. (nok mig selv.... er en sukker for BF)
Gravatar

#24 Remmerboy 16. apr. 2012 13:57

carbonic (22) skrev:
Jeg tror du mener deres hardware og software surveys, og det er slet ikke det samme

jeg tror nok det var det, der var i tankerne da jeg skrev det. det er selvfølgelig ikke det samme
Gravatar

#25 nyx 16. apr. 2012 14:07

Remmerboy (24) skrev:
jeg tror nok det var det, der var i tankerne da jeg skrev det. det er selvfølgelig ikke det samme

Steam EULA: "vi læser alle de filer igennem som er af installeret af Steam eller er tilknyttet Steam. Vi læser ikke ting der ikke på én eller anden måde har med os at gøre"

Origin EULA: "vi læser alle filer"

Der er en væsentlig forskel på hvad de to stykker software kan og må. Dog har EA skrevet under på én eller anden EU-aftale om persondata-beskyttelse, og dérfor vil Datatilsynet ikke gå ind i sagen. Jo, jeg har talt med en jurist fra datatilsynet om lige netop dét.
Gravatar

#26 nemaides 16. apr. 2012 14:14

Er jeg bare heldig med mit bf3 eller andre spil fra ea?
Jeg har ikke oplevet nogle problemer med deres spil....
BF3, BF2, Medal of Honor, Need For Speed The Run og Syndicate.
Jeg har ikke haft nogle problemer overhovedet..
Ingen crashes, Ingen gameplay ødelæggende bugs.

Det jeg dog har haft problemer med er mere et 3rd party software, som de fleste nok kender og også har problemer med ;)
Punkbuster!
Men det er bare opdatere det manuelt og så kører det hele igen :)
Core i7 950 @ 3.9GHz - 12GB DDR3 (1333 Mhz) - GTX760 2GB - 24" BenQ XL2420T - HTC One
Gravatar

#27 CarstenFriesHansen 16. apr. 2012 14:22

#20 Fuldstændig enig. Man må sige, at det viser tydeligt, hvad den amerikanske propagandamaskine er i stand til når offentligheden vælger at smide deres ufortyndede had på et underholdnings firma. Hvad med Finans markedet som ødelægger folks liv og smider dem på gaden. Hvad med "sikkerheds" firmaer som Blackwater, som krænker menneskerettigheder... Listen er MEGET lang, men på én eller anden måde er det firmaer der ødelægger folks UNDERHOLDNING der er forhadte.... Sjovt.
Gravatar

#28 el_senator 16. apr. 2012 14:55

"We’re sure that bank presidents, oil, tobacco and weapons companies are all relieved they weren’t on the list this year. We’re going to continue making award-winning games and services played by more than 300 million people worldwide."

Det indrammer vel meget godt deres komplet arrogante måde at anskue os på. EA kan gøre som de vil, for vi køber jo lortet uanset hvad. Gode spil eller ej, det er vel egentlig ikke det det drejer sig om. For mit vedkommende handler det om at EA forsøger at tvinge forbrugerne til at gøre som de ønsker. I stedet for at EA laver løsninger som lever op til brugernes ønsker.

Hvis vi har EA i den ene ende, så har vi Valve i den anden ende. Og EA er den dårlige ende.
muldjord.com - sepulchrum.net <-- det er ik' for børn
Gravatar

#29 Zombie Steve Jobs 16. apr. 2012 15:11

el_senator (28) skrev:
"We’re sure that bank presidents, oil, tobacco and weapons companies are all relieved they weren’t on the list this year. We’re going to continue making award-winning games and services played by more than 300 million people worldwide."

Det indrammer vel meget godt deres komplet arrogante måde at anskue os på. EA kan gøre som de vil, for vi køber jo lortet uanset hvad. Gode spil eller ej, det er vel egentlig ikke det det drejer sig om. For mit vedkommende handler det om at EA forsøger at tvinge forbrugerne til at gøre som de ønsker. I stedet for at EA laver løsninger som lever op til brugernes ønsker.

Hvis vi har EA i den ene ende, så har vi Valve i den anden ende. Og EA er den dårlige ende.


Origin og BF3 virker glimrende for mit vedkommende? Det er bare noget, man skal vænne sig til, tror jeg, jeg var ved at gå amok, da Steam kom ud og tvang en til at bruge det og alt laggede ad helvede til.

Tja, jeg ved det ikke, jeg er blevet sur på EA og Origin når serverne er gået ned, men det er kun én gang, hvor det har været i timevis, men ser sgu ingen grund til at hade dem. Folk køber jo spillene allgevel, så lad være med det, hvis EA er sådan nogle store svin.

BF3 crashede ofte, da jeg havde spanden overclocket, men det er jo sådan set ikke EA's skyld.

kalleguld (17) skrev:
"We’re sure that bank presidents, oil, tobacco and weapons companies are all relieved they weren’t on the list this year."

Jeg kan ikke se logikken i at han nævner denne slags firmaer. Siger han ikke netop at EA er fuldstændigt ude i hampen, siden folk opfatter dem som værre end firmaer fra de traditionelle hade-brancher?
Hvis EA har optjent flere sorte prikker end f.eks. BP, selvom BP startede med 20 stk., så må EA da have fejlet katastrofalt.


Tja, og Justin Bieber blev sendt til Nord Korea af anon og masser af andre eksempler på great internet justice, der er nok flere butt hurt geeks, der sidder online og fatter at deltage i sådan noget her end alle mulige anti-krigs og miljø-folk.

Hvad ved jeg, men værste virksomhed er det sgu ikke, IMO.
Redigeret
Doner til Kræftens Bekæmpelse i forbindelse med JJ's for tidlige afsked: https://www.betternow.org/dk/jjnewzdk
Gravatar

#30 kblood 16. apr. 2012 15:19

Jeg er helt stoppet med at købe EA eller Ubisoft spil. De kører alligevel ofte bedre uden DRM, og det kan bare ikke passe at man skal cracke sit spil for at få det til at køre bedre.

Og så skal det da helst være et valg om man vil have et spil til at køre igennem et 3. parts program. Steam klare sig så godt blandt andet fordi man kan vælge at køre mange af spilene i offine mode. Og så er det oftest et valg om man vil bruge Steam. Der er nogle få spil der vil køre igennem Steam, men det er så vidt jeg ved ret få. Jeg har kun Duke Nukem Forever som vil have Steam. Men lidt svært at sige når jeg nu køber så mange af mine spil igennem Steam.

Men EA er godt nok eksperter i at tage en spil virksomhed og ødelægge deres franchises, eller bare stoppe dem helt.

Bullfrog er nok den værste. Westwood der må jeg sige at C&C3: Kains Wrath gav mig håb om C&C serien og at jeg ville kunne begynde at spille den. Men selvom det var kommet en smule tættere på Blizzard kvalitet af spil, så var det stadig buggy og ubalanceret. Det nye Syndicate har da et Syndicate tema, men det er godt nok ikke noget i forhold til det originale Syndicate. Deus Ex har allerede lavet en FPS version af Syndicate og den fungere bedre en EAs bud på et FPS Syndicate.

Hvorfor er det dog at større spilvirksomheder ikke prøver at lave spil med et mindre budget? Indiespil har jo vist sig at kunne fungere. Og idag er det langt nemmere at lave et spil end det var for 10 år siden. Man kan godt lave et godt, velfungerende og stemningsfyldt spil uden det skal koste flere millioner. Og så behøves det jo netop ikke samtidigt at indtjene flere millioner, men hvis det gør, så er det jo bare en bonus.
Gravatar

#31 pippithehippie 16. apr. 2012 15:36

kalleguld (17) skrev:
"We’re sure that bank presidents, oil, tobacco and weapons companies are all relieved they weren’t on the list this year."

Jeg kan ikke se logikken i at han nævner denne slags firmaer. Siger han ikke netop at EA er fuldstændigt ude i hampen, siden folk opfatter dem som værre end firmaer fra de traditionelle hade-brancher?
Hvis EA har optjent flere sorte prikker end f.eks. BP, selvom BP startede med 20 stk., så må EA da have fejlet katastrofalt.


Jeg synes nu mere det siger noget om folks evne til at overskue deres livssituation hvis det at blive generet i spil med crashes, EULA'er osv. skaber mere had end firmaer der virkelig skader miljø og folks liv for at tjene penge.
Gravatar

#32 nyx 16. apr. 2012 15:36

CarstenFriesHansen (27) skrev:
#20 Fuldstændig enig. Man må sige, at det viser tydeligt, hvad den amerikanske propagandamaskine er i stand til når offentligheden vælger at smide deres ufortyndede had på et underholdnings firma. Hvad med Finans markedet som ødelægger folks liv og smider dem på gaden. Hvad med "sikkerheds" firmaer som Blackwater, som krænker menneskerettigheder... Listen er MEGET lang, men på én eller anden måde er det firmaer der ødelægger folks UNDERHOLDNING der er forhadte.... Sjovt.

Jeg tror du overser noget der er meget vigtigt i denne sammenhæng. Når folk er blevet fyret, er blevet smidt ud af drømmehuset, er blevet ruineret af store finansselskaber, konen er skredet, osv.... Hvad gør de så for at underholde sig selv? Hvad laver de for at lukke verden ude i nogle timer? Et computerspil kan give disse mennesker et pusterum i hverdagen hvor økonomi, og al' verdens død og elendighed er glemt, og hvor DE er de største i verden. Når store firmaer så begynder at fucke rundt med dét frirum, efter alt andet er væk, hvordan reagerer man så? Eksplosiv vrede?

Du glemmer hvilken magt underholdning har, og har haft op igennem tiden. Hvordan kunne man f.eks. holde befolkningen fra at gøre oprør i det gamle Rom? Hva' gør man med børn i sultplagede område i Afrika? Så længe folket er underholdt, så tilgiver de langt mere.
Gravatar

#33 Remmerboy 16. apr. 2012 15:38

nyx (32) skrev:
Så længe folket er underholdt, så tilgiver de langt mere.

er det derfor at sf er tilgivet :p
Redigeret
Gravatar

#34 CarstenFriesHansen 16. apr. 2012 15:56

#32 enig og meget god observation, og egentlig også den slutning jeg er kommet til. De fleste foretrækker den blå pille selvom de i baghovedet ved, at der findes et større onde, men det virker uoverkommeligt at kæmpe imod det. Jeg kender det fra mig selv, - og så er det en naturlig reaktion at lade sin vrede gå ud over dem der udgør et overkommeligt mål.
Gravatar

#35 Rockstar 16. apr. 2012 16:36

Firmaet der slog Ultima serien ihjel -.- Tilgiver dem aldrig -.-
Mixologist, gamer og gadget nørd ^^
Gravatar

#36 Mikkelet 16. apr. 2012 17:19

Bank of America skulle have "vundet". Folk some siger anderledes har ingen anelse om hvor meget værre de er i forhold til et lille spilfirma.

EA har "ødelagt" få spil, men BoA har ødelagt reelle liv.
Gravatar

#37 berador 16. apr. 2012 17:27

#36 den må du lige uddybe
Gravatar

#38 SiniSael 17. apr. 2012 06:16

offtopic - kickstart Ultima? oO kunne ellers være nais! ^^

#36 har lidt af en pointe - BoA har sikkert reelt ødelagt liv, men EA har "bare" skuffet os og gjort vi som reelt "låner" på biblioteket før vi lader os penetre af Origin falos'et.

Kan sikkert finde andre firma'er på listen som reelt gør skade og hvis vi nu selv gjorde en indsats kunne vi jo om ikke andet få EA opmærksomhed ved at at konsekvent stoppe med bruge deres produkter.
There is a thin line between brilliance and madness, and mine is on a diet!
Gravatar

#39 Gnug315 17. apr. 2012 09:48

EA sutter max røv, men det er absurd at de skal vinde over Bank of America, som destruerer liv i hobetal på daglig basis.
Gravatar

#40 Mardin 17. apr. 2012 10:19

Mit had til EA begyndte den dag de opkøbte og ødelagde Westwood Studios.

Bullfrog er også et eksempel på deres destruktive adfærd.
Gravatar

#41 Montago.NET 18. apr. 2012 00:07

Mardin (40) skrev:
Mit had til EA begyndte den dag de opkøbte og ødelagde Westwood Studios.

Bullfrog er også et eksempel på deres destruktive adfærd.


C&C og Red Alert har da beholdt stilen hele vejen med elendige skuespillere, plot og tidssvarende grafik kvalitet... C&C3 skulle da ellers være ret populært (har aldrig selv spillet det fordi TA og SupCom var 100 gange bedre)

--

Jeg spiller en hel del BF3 - men har da følt mig røvrendt hele tiden... Dog er Multiplayer oplevelsen (når spillet ikke crasher eller lagger utåleligt) den fedeste MP oplevelse jeg nogensinde har oplevet... har aldrig spillet så meget krig som med BF3 !

Dog har jeg klaget over spillet hele tiden og gør det stadig. På Battlelog er de mest aktive tråde da også dem hvor folk klager over alt muligt lort i spillet.

Spørgmålet er så om det er DICE eller EA som er grunden til at BF3 fejler på så mange punkter ? - EA er vel kun ansvarlig for distribution (Origin) og "ejeren" af hele fortagnet ?

Selvfølgelig kan det være at EA er cockblocker på DICE, hvilket medfører at DICE aldrig får en chance for at rette de mange fejl der er ... eller også tvinger EA, DICE til at lave BadCompany3 eller DLC's ?!?!

Microsoft .NET, fordi jeg ikke er bindegal
Gravatar

#42 kblood 18. apr. 2012 07:39

C&C3 Kains Wrath er også lige det eneste jeg kan komme i tanke om hvor det måske gik i en bedre retning efter EA overtog. Men så kom C&C4... Det tog lige alt de havde opbygget i C&C3 og smadrede det voldsomt.

Westwood lavede også adventure spil engang. Godt nok ikke nogen jeg vil sætte på en top 10 over bedste adventure spil, men det stoppede så også helt efter EA overtog.

Jeg er godt nok helt stoppet med at købe EA spil. Efter de er kommet med deres Origin "service", så gider jeg slet ikke at overveje deres spil længere. Der var lige Syndicate, men så blev det FPS, og selvfølgelig af den type som er fokuseret på konsol. Det er da ikke et dårligt FPS, men jeg ville godt nok 10x hellere have set et TPS Syndicate i stil med de gamle.

Dungeon Keeper ligger også bare og bliver holdt tilbage af EA.
Gravatar

#43 Jutsu 18. apr. 2012 13:39

Åhh EA Hvor er det dog velfortjent! Fuck EA hårdt i røven, for soooo many reasons!
Gravatar

#44 Valkar 18. apr. 2012 15:41

Han har en pointe når de sælger 300 mio. spil om året. Og her er det at folks dobbeltmoral skal stoppe. Hvis du hader EA og deres politik, så lad være med at købe deres spil. Du skal ikke købe deres spil om morgenen, og svine dem til om aftenen.

Jeg er holdt op med at spille EA spil. Stort set alle deres spil er designet til at spilles på konsol (PS3/Xbox), og er lavet som dårlige konverteringer til PC. Det gider jeg ikke betale for. Og så er jeg ikke fan af Origin.

Men jeg har selv et problem med Assassins Creed 3. Jeg vil på den ene side gerne have spillet, til PS3, men jeg ønsker ikke at støtte Ubisoft og deres PC = DRM politik. Men det ender nok med at jeg bare spille de timer ekstra i enten Diablo 3 eller Guild Wars 2 til den tid.
Gravatar

#45 kblood 18. apr. 2012 21:38

#44

Helt enig. Cut EA. Lad vær med at bruge deres Origin klient, se på de spil de udgiver og de mange udmærkede alternativer der er til dem.

Jeg er meget glad for at handle på GoG.com, hvor der for nyligt udkom Legend of Grimrock, i bedste Eye of the Beholder stil, og hvad der nu ellers var af lignende dungeon crawlers tilbage i DOS tiden, men med nutidig grafik og lidt fornyet til dagens standard. Hvilket vil sige det er noget simplificeret på nogen områder, men jeg er godt nok imponeret over hvor godt de er kommet afsted med det. Og det er en del gode puzzles, og rigtigt mange puzzles. En del som jeg ikke har kunnet løse i første omgang.

Så er der ellers Battlefield. Jeg har aldrig været vild med det, og ville selv foretrække Unreal Tournament 3 til hver en tid. Og så er der ellers World of Tanks. Eller bare spil de gamle, jeg synes jeg hørte at den første Battlefield har fået en texture pack update så det ser noget bedre ud.

EA laver spil idag som de gør, fordi det er den mest effektive måde at få penge i kassen. Så det er vel egentlig os forbrugere der er skyld i hvordan spil er lavet idag.

Nu har jeg ikke prøvet Syndicate i multiplayer. Lyder da til at det er godt fundet på, men igen så vil jeg også mene at det kunne være gjort som et strategi/taktik spil. Der er bare ikke mange der ved hvordan man laver den slags spil idag, da det område ikke er det hvor der er sket mest innovation de sidste 5-10 år efterhånden. Alle de gode klassikere bliver nu lavet i FPS versioner.

Jeg køber alt fra Kalypso Media, for de tager rent faktisk de klassiske spil og laver dem igen. Måske ikke altid så gode at de rent faktisk er lige så gode eller bedre end deres forgængere på alle områder. Men de klare sig stadigt godt. Og siden at der stort set ikke er andre som kan og tør at lave den slags spil, så er der ikke meget konkurrence på det område. Men det hjælper da på det med alle de nye indiespil.
Gravatar

#46 joeyjoejoejoe 19. apr. 2012 12:26

Sådan hader EA men spiller ders spil
asus maximus gene-z i7-2600k 3.40GHz 16GBram geforce gtx580
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login