© North

ECS Season 7 Finals: Astralis ude – North i semifinalen

Efter aftenens nederlag mod Furia er Astralis ude, og North er det eneste danske hold i lørdagens semifinaler i ECS Season 7.

Kampen om semifinalen i ECS Season 7 mellem Astralis og Furia er netop afsluttet. Det var en tæt kamp, hvor det danske tophold endte med at tabe til de brasilianske underdogs på tredje og sidste map.

Astralis kom ellers godt fra start og vandt første map, Inferno, 16-12. Det var fortsat en lige kamp indtil anden halvleg af Mirage, hvor Furia kom foran endte med at vinde mappet 16-10.

Tredje map blev en gentagelse af første kamp i slutrunden mellem Furia og Astralis – igen på Nuke.

Det så godt ud efter første halvleg, som Astralis vandt 9-6. Men anden halvleg startede dårligt ud og trods et lille comeback til sidst, kunne Astralis ikke indhente brasilianerne igen. Tredje map endte 16-13.

North kvalificerede sig i mellemtiden allerede til semifinalen i går med en utrolig tæt overtids-sejr på 25-23 over MIBR efterfulgt af en BO3-sejr på 2-1 over Vitality.

Alt i alt betyder det, at det desværre ikke ender med en dansk semifinale mellem Astralis og North, men en semifinale mellem North og Furia.

Denne semifinale bliver spillet i morgen, lørdag, klokken 14:00.

Anden semifinale er klokken 17 lørdag, og den bliver spillet mellem NRG på den ene side og vinderen af den igangværende kamp mellem Vitality og Complexity på den anden side.

Den endelige finale bliver spillet på søndag klokken 17:00.

Alle finale-kampene kan ses på DR3 eller via Twitch nedenfor.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login